Classic Extra

Udvekslingsstuderende løber og cykler med amerikanske flag

Med vores Classic Extra program får du nogle ekslusive tilvalg, som ikke er garanteret på vores USA Classic High School program.

Du er garanteret dette

Single room

På vores USA Classic High School program kan du skulle dele værelse med en værtssøster eller værtsbror af samme køn og på nogenlunde samme alder som dig selv. Nogle elever elsker at være sociale og synes, at det at dele værelse giver udvekslingen ekstra værdi, mens andre elever har brug deres eget værelse. På vores Classic Extra program er du garanteret dit eget værelse i dit nye hjem i USA.

Skole med minimum 250 elever

Antallet af elever på amerikanske high schools kan variere fra omkring 80 elever til mere end 4.000 elever. Med vores Classic Extra program er du garanteret en skole med minimum 250 elever. Der er fordele ved både mindre og større skoler og hvad der passer dig bedst, afhænger af din personlighed. En større skole kan give dig mere akademisk, socialt og kulturelt. Der er flere udbud og du kan møde flere forskellige mennesker. Større skoler har oftest flere udbud af forskellige valgfag, klubber og aktiviteter. Der vil være mange forskellige events og aktiviteter på skolen. Hvis du er glad for sport, kan der være flere forskellige sportsgrene at vælge imellem på en større skole.

Placering før 31. juli

Med sine 50 stater har USA utallige lokale traditioner og måder at gøre tingene på. Med en tidlig placering har du god mulighed for at planlægge og forberede dig på dit nye eventyr netop dér, hvor du skal hen.

Vis din interesse

Gratis tryghedsforsikring

Hvis du tilmelder dig inden d. 28. februar 2021, får du vores nye afbestillingsforsikring med gratis (Normalt 2950,- DKK).

Garanteret placering – One team across the Globe

Explorius er stolte af at være en del af Educatius Group, som er den ledende organisation inden for international udveksling. Educatius Group arrangerer high school ophold verden over for studerende i mere end 60 lande og vi har over 2.000 skolepartnere verden over. Fordi vi arrangerer programmet i USA, kan vi garantere dig en placering på en amerikansk high school, selv hvis din oprindelindelige placering annulleres.

Classic Extra indeholder også

Du får selvfølgelig også alle fordelene fra vores Classic high school program med i Classic Extra programmet; se her, hvad der er inkluderet.

Vis din interesse

Vil du vide mere?

Lyt med til et af vores informationsmøder, hvor vi fortæller om high school ophold i USA. Vi fortæller, hvordan det er at være udvekslingselev i USA, hvordan elever har det lige nu i USA og du vil også kunne stille spørgsmål. Mødet er gratis og uforpligtende.

Tilmeld dig et informationsmøde

Alt dette får du med

Skolebus i USA

Ud over dit eget værelse, skole med minimum 250 elever og en tidlig placering, er dette også inkluderet i programmet;

 • Skoleplacering
 • Flybilletter til værtslandet tur/retur fra Kastrup Lufthavn
 • Placering i nøje udvalgt og godkendt værtsfamilie
 • Vores populære Soft Landing Camp
 • Forberedende møder i Danmark inden afrejse
 • Velkomst og modtagelse af din lokale koordinator eller værtsfamilie når du ankommer
 • Velkomstmøder i dit værtsland
 • Personlig vejledning før afrejse og undervejs i dit ophold
 • 24/7 support i både Danmark og i værtslandet
 • Ansøgningsvejledning til både værtsansøgning og visumansøgning
 • Lokal kontaktperson hos Explorius Danmark
 • Lokal kontaktperson i værtslandet
 • Explorius diplom efter afsluttet udvekslingsophold
 • Reunion med andre Exploriussere i Danmark efter hjemkomst