Udvekslingsprogrammer i Irland

Vi tilbyder en række af high school-programmer i Irland. Classic High School, Kombi High SchoolSelect High School  og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer og find det program, som passer dig bedst!

Classic High School – en rigtig high school-oplevelse

Vores Classic High School-program er vores traditionelle high school-program, som er det mest almindelige blandt vores elever. Når du tilmelder dig dette program, vil du blive placeret med en skøn værtsfamilie på den irske ø. Efter en familie har udvalgt dig, vil der blive fundet en passende skoleplads til dig, i det nærliggende område.

Din fremtidige værtsfamilie bor måske tæt på byerne Dublin og Cork, tæt på Dingle Peninsula eller i en smuk lille by som Tipperary eller Cavan for eksempel. Dette program er det perfekte valg for dig, som er nysgerrig og ikke kan vente med at få en rigtig irsk udvekslingsoplevelse.

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Irland for et semester eller et helt akademisk år.

Se priser for vores Classic High School-program & områdevalg

Ansøg til Classic High School

 Kombi High School – Irland + ?

Kombiner dit irske eventyr med et ekstra eventyr! Med vores Kombi High School-program kan du studere et semester i Irland, og et andet i Storbritannien, Spanien, Frankrig, Italien eller Tyskland. Dette er det perfekte valg for dig, som er interesseret i at se så meget af Europa under din udveksling, som muligt. Og hvor sejt er det ikke, både at lære engelsk, irsk OG et tredje sprog, på bare ét år?

Du vil studere for fem måneder i hvert af dine to valgte lande, og få et unikt high school-år. Ikke mindst vil du også få et bredt netværk af venner og familie i to forskellige lande. Soft Landing Camp er inkluderet i efterårs-semestret. Med dette program kan du vælge at rejse hjem til jul, inden du flytter videre til det næste land, hvor det næste udvekslings eventyr venter på dig.

Se priser for Kombi High School

Ansøg om Kombi High School

 

Select High School – vælg selv din skole

Select High School er for dig med en klar præference om, hvordan dit udvekslingsår i Irland skal være. Måske vil du bo i en bestemt by, udøve din favoritsport, spille på et bestemt instrument eller læse på en high school med en særlig profil. Uanset hvad din præference er, skal du ansøge om vores Select High School-program, så du kan være sikret at få dette opfyldt.

Vi tilbyder et udvalg af både private og offentlige high schools over hele landet. Du fortæller os, hvordan du gerne vil have at dit år på udveksling skal se ud, og sammen vil vi skræddersy den perfekte oplevelse for dig. Efter vi har fundet den bedste skole til dig, vil vi begynde at finde en værtsfamilie til dig i det nærliggende område.

Find skole priser Select High School

Ansøg om Select High School


Boarding School – oplev det irske campus-liv


Med Explorius får du en unik mulighed for at gå på boarding school i Irland. På vores almindelige high school-program bor du hos en værtsfamilie og går på en lokal high school. Når du går på boarding school både bor og studerer du på campus. Dette er en spændende oplevelse, som passer til dig, der går op i et højt akademisk niveau og gerne vil få et international netværk.

På boarding school deler du normalt værelse med en eller to klassekammerater. At bo på den måde gør det nemt at finde venner, da du stort set altid er omgivet af mennesker. Både irske studenter, såvel som internationale elever, går på boarding schools i Irland. Det er det perfekte valg for dig, som gerne vil tættere på den irske kultur, men samtidig også opleve andre kulturer.

Vi har et tæt samarbejde med mange boarding schools med et fremragende omdømme i Irland. Du kan for eksempel vælge at tilbringe dit udvekslingsår i den smukke by Dublin eller Limerick. Lad os høre, hvilke kriterier du har vedrørende sport, aktiviteter, fag og område, så finder vi den boarding school som passere bedst til dig.

Find skolepriser & stipendie information for Boarding School

Ansøg til Boarding School

<< Tilbage til Irland