Vælg den perfekte skole i Irland

Udsigt over strand og blåt hav i Irland

Når du rejser til Irland med vores Select High School-program vælger du selv hvilken skole, der passer dig bedst. Irland har noget for enhver smag, her finder du et stort udvalg af skoler med forskellige fag og sportsgrene. Måske ved du allerede hvor i Irland du ønsker at bo, eller der er bestemte fag, som er vigtige for dig – vi hjælper dig med at finde det perfekte match!

I Irland tilbyder vi skoler, som passer til dig som går til musik, dans og drama, sport, medier og kommunikation, design og arkitektur - for blot at nævne nogle af mulighederne! Vi har et stort udvalg af skoler i Irland, og herunder finder du er udvalg af skoler, som vi samarbejder med.

Breifne College - en high school i Cavan

Skolebillede fra Breifne College

Breifne College er en populær high school, som ligger lige udenfor byen Cavan. Skolens vision er at skabe de bedste forudsætninger for, at de studerende opnår og viser deres fulde potentiale; intellektuelt, moralsk, fysisk såvel som socialt. Resultatet af denne vision er, at Breifne college har en fantastisk track record for elever, som opnår gode eksamensresultater! Den akademiske læringsplan suppleres med et omfattende udvalg af personlige udviklingsprogrammer og aktiviteter ved siden af læreplanen. Den nye skolebygning har topmoderne faciliteter, inklusiv et multifunktionelt træningsstudio og veludstyrede kunstrum, laboratorier og IT suiter.

Cavan er hjemsted for enestående natur og charmerende landsbyer. Cavan ligger en 90-minutters togtur fra Dublin centrum, og er det perfekte pladseringsområde for elever, som ønsker en autentisk irsk oplevelse i en mindre by, hvor det stadig er nemt at komme ind til hovedstaden på weekendtur. Cavan grænser op til Nordirland, hvilket betyder, at der heller ikke er langt til Belfast, hovedstaden i Nordirland!

Vis din interesse

Our Lady’s Secondary School – en high school i Belmullet

Our Ladys Secondary School - High School i Irland

Our Lady’s Secondary School ligger i byen Belmullet, Co. Mayo, på vestkysten af Irland. Her tilbydes en high school, som tilbyder en  uddannelse, der fokuserer på akademiske kompetencer, men hvor der ogsåå er fokus på hele mennesket og hvor det åndelige, følelsesmæssige, sociale og kulturelle har stor betydning. Studenter har tilgang til topmoderne faciliteter, og der tilbydes et bredt spektrum af aktiviteter uden for skoletid, som alle studenter opfordres til at deltage i. Skolen har en fantastisk campus, som ligger lige ved vandkanten, hvilket giver studenterne en god udsigt så langt øjet rækker!

Co. Mayo bliver beskrevet som en legeplads for de eventyrlystne, tag et kig på kortet for at se hvorfor! Med milevis af kystlinje langs Wild Atlantic Way, giver Mayos pladsering rig mulighed for at se og opleve ting, inklusiv spændende aktiviteter som fisketure, kitesurfing, coasteering, kajakpadling, vandreture og cykling. I fritiden kan studenterne glæde sig over at kunne udforske lokalområdet, gå på nogen af de højeste søklipper i Europa, og tage med på bådture til nærliggende øer som Achill, Irlands største ø. Studenterne får en varm velkomst i Co. Mayo, hvor lokalbefolkningen er kendt for sin generøse natur!

Vis din interesse

Marian College – high school i Dublin

Marian College High School i Irland

Marian College er en drengeskole, som ligger i det velhavende Sandymount-område i Dublin. Skolen tilbyder et bredt udvalg af fag og har et omfattende program efter skoletid, inklusiv en række sportsgrene. Skolen ligger et stenkast fra Aviva Stadium, hvor der spilles irsk fodbold og rugby, og skolen har sin egen swimmingpool i fuld størrelse. Skolens beliggenhed, fremragende faciliteter og ekseptionelt talentfulde lærere, gør Marian College til en af Dublins mest anerkendte skoler.

Dublin er en forholdsvis lille hovedstad med et kendt omdømme for at være en af de mest livlige og indbydende byer i verden! Ungdommelig og kosmopolitisk, er den det perfekte sted at vælge for internationale highschool-studenter, som gerne vil opleve det irske liv i et spændende miljø. Med charmerende brostensbelagte gader, spændende butikker, attraktioner og museer i verdensklasse, tilbyder Dublin uendelige muligheder for både fritid og læring.

Vis din interesse

Christ King Secondary School – high school i Cork

High School studenter på Christ King Secondary High School

Christ King er en moderne high school for piger, med rige traditioner. Skolen tilstræber et akademisk højt niveau via et bredt skema og udbud af fag. De tilbyder en moderne uddannelse med vejledning og løbende opfølgning. Skolen er kendt for at fokusere på hver enkelt student og er anerkendt for en positiv læringsatmosfære. Udover klasselokalet, har Christ King-studenter et væld af sportslige muligheder og fritidsaktiviteter, som eleverne kan deltage i.

Cork er Irlands næststørste by og bliver ofte refereret til som 'den rigtige hovedstad!' Byens historiske centrum ligger ved bredden af Lee, og tilbyder fantastiske kultur- og shoppingmuligheder, samt mange spændende ting at lave og steder at udforske. Byen er virkelig den perfekte blanding af kosmopolitisk byliv og en traditionel hyggelig og hjemlig irsk atmosfære, som gør den til et meget populært valg for internationale studenter.

Vis din interesse

St. Brigid's Secondary School - high school i Kilkenny

Musikkstudenter på St. Brigid's Secondary School - high school i Kilkenny

St. Brigid's Secondary School er en kristen high school, med et positivt og støttende miljø, som fordrer gensidig respekt. Udover akademiske klasser, kan St. Brigid's College skilte med moderne faciliteter, herunder inden for musik, kunst og videnskabslaboratorier, computerrum, sproglaboratorium, forelæsningsteater, et træningsstudio og en idrætshal. De højt kvalificerede og erfarne lærere giver studenterne et godt grundlag for videre studier. Studenterne ved St. Brigid's har et stort udvalg af fritidsaktiviteter, inklusiv fremragende musik- og sportstilbud.

Kilkenny er en af Irlands lækreste byer med berømte slotte og brostensbelagte gader. Byen har en livlig kunst-, håndværks- og kulturscene. Studenter som vælger Kilkenny, vil have meget at udforske! Med grønne oaser og indbydende byer og landsbyer, giver Kilkenny det perfekte miljø for at opleve Irlands berømte gæstfrihed, samtidig med at det ligger i forholdsvis kort afstand til større byer som Dublin, Limerick og Cork.

Vis din interesse

Få sikret din skoleplads i Irland

Udveksling i Irland

Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan snakke mere om de forskellige muligheder for dig i Irland. Så kan vi sammen skræddersy det perfekte udvekslingsophold for dig, så dit år blive lige som du ønsker det!


Ansøg om et high school-år

<< Tillbage til Udvekslingsprogrammer i Irland