Vælg område i Irland

Med Explorius får du en unik mulighed for at vælge, hvor i Irland du gerne vil gå på high school under dit udvekslingsår.

Når du ansøger om et år på high school på vores Classic High School-program, har du mulighed for et områdeønske, så længe der er ledige pladser i det ønskede område og under forudsætning af, at din ansøgning bliver godkendt.

Så ansøg gerne i god tid – pladserne fordeles efter først til mølle-princippet!

Ansøg om et high school-år

 Valg af region – vælg dit yndlingsområde

Hvis du allerede ved, hvor i Irland du gerne vil bo, har du muligheden for, at lave et valg af region.

Cork

Cork er Irlands største County, hvor også byen Cork ligger. Placeret i den sydlige del af landet, vil du opleve både små, charmerende byer, slotte og Irlands længste kystlinje.

Priser for områdeønsker

Ansøg om et high school-år

Storby-ønske

For dig, som gerne vil bo blandt mange mennesker, butikker og cafeer, er det muligt at vælge Storby, Town Life. 

Town Life

For dig, som gerne vil opleve bylivet i Irland er det nu muligt at tilvælge Town Life. Det giver dig garanti for, at du ikke bliver placeret på landet eller i et mindre lokalsamfund.

Priser på områdeønske

Få sikret dit områdeønske i Irland

Aftal et personligt og uforpligtende møde med os, hvor vi kan fortælle mere om mulighederne for områdeønsker og udvekslingsophold i Irland.

Men ansøg gerne i god tid! Vi har et begrænset antal pladser i hvert område, og mange forsvinder hurtigt, så få sikret din plads inden det er for sent.

For dig som gerne vil have et endnu bredere udvalg af byer at studere i under dit udvekslingsophold, anbefaler vi, at du kigger lidt nærmere på vores Select High School og Boarding School programmer.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til Irland