Vælg område i Irland

Med Explorius får du en unik mulighed for at vælge, hvor i Irland du gerne vil gå på high school i dit udvekslingsår.

Når du ansøger om et år på high school på vores Classic High School-program, er du garanteret at få dit områdeønske opfyldt, så længe der er ledige pladser i det ønskede område og under forudsætning af, at din ansøgning bliver godkendt.

Så ansøg gerne i god tid – pladserne fordeles efter først til mølle-princippet!

Ansøg om et high school-år

Vores udvalg af områdeønsker

Vi tilbyder et bredt udvalg af regions- eller by-ønsker i Irland.

Læs mere om de forskellige områder herunder.

Valg af region – find dit yndlingsområde

Hvis du allerede ved, hvor i Irland du gerne vil bo, har du muligheden for, at lave et valg af region.

Her kan du vælge, om du gerne vil studere i eksempelvis Cavan, Monaghan eller Cork.

Priser for områdeønsker

Donegal

Donegal-regionen er helt unik med sine smukke slotte, en varieret kystlinje og betagende bjerge. Det er et populært besøgsmål for mange turister – og Donegal går igen på mange bucket lister over steder, som bare skal opleves!


Cavan

Cavan er en populær region, som byder på ægte irsk idyl. Her finder du både søer, floder, bakker og bjerge. Takket være beliggenheden, får du også mulighed for at besøge Nordirland under dit udvekslingsophold i Cavan.


Cork

Cork er Irlands største region og hjemsted for byen Cork. Beliggende i den sydlige del af landet, vil du få et udvekslingsår med charmerende små landsbyer, slotte og kyststrækning med både klipper og sandstrande.


Kilkenny

Hvis du gerne vil opleve det autentiske Irland, er Kilkenny stedet for dig. Her finder du flere forhistoriske steder, heriblandt Dunmore Caves, klosterruinerne i Kells, St. Canice Katedralen og Kilkenny Castle.


Mayo

Hvis du vil væk fra store menneskemængder og opleve en mere landlig del af Irland, er det helt ideelt at tage til Mayo. Her kan du nyde dit udvekslingsår i frisk luft og omgivet af den smukkeste natur.


Monaghan

Monaghan er en lille, men populær region, som ligger syd for Nordirland. Stedet har rigtig gode golfmuligheder, skønne søer og store skove.


Tipperary

Oplev landlivet i Tipperary! Tipperary-regionen ligger I den centrale del af Irland og her spiller landbrug en vigtig rolle. Den største by i området er Clonmel, som har 17000 indbyggere. Det er en charmerende og hyggelig region at bo og studere i.


Waterford

Waterford-regionen er smukt beliggende i den sydøstlige del af Irland. Her finder du gamle byer (Waterford er faktisk Irlands ældste by), smukke udsigtssteder, gode hiking-ruter og strande. Perfekt for dig, some r fascineret af Irlands natur og udeliv.

Ansøg om et high school-år

By-ønske

For dig, som gerne vil bo inde blandt mange mennesker, butikker og cafeer, er det muligt at vælge By-livet. 


Town Life

For dig, som gerne vil opleve bylivet i Irland er det nu muligt at tilvælge i sin ansøgning. Det giver dig garanti for, at du ikke bliver placeret på landet eller i et mindre lokalsamfund.

Priser på områdeønske

Få sikret dit områdeønske i Irland

Aftal et personligt og uforpligtende møde med os, hvor vi kan fortælle mere om mulighederne for områdeønsker og udvekslingsophold i Irland.

Men ansøg gerne i god tid! Vi har et begrænset antal pladser i hvert område, og mange forsvinder hurtigt, så få sikret din plads inden det er for sent.

For dig som gerne vil have et endnu bredere udvalg af byer at studere i under dit udvekslingsophold, anbefaler vi, at du kigger lidt nærmere på vores Select High School og Boarding School programmer.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til Irland