Kombiner dit program i Europa!

Udveksling i skønne Spanien
Vi er stolte over at introducere vores specielle tilbud med muligheden for at kombinere dit udvekslingsår i Europa, og det kan ske i skoleåret 2018/2019. Få muligheden for at kombinere dit år på udveksling med to forskellige lande i Europa, og to forskellige sprog. 

Du kan vælge imellem Skandinavien, Tyskland, Italien, Spanien og Frankrig.
Det betyder at du kan lære tysk og få en på opleveren i de mange trendy tyske byer. Derefter vil du måske til Italien for at lære italiensk, og ikke mindst komme til hjemlandet for pizzaen og meget andet fantastisk mad.
Er du mere til et efterår i det smukke Frankrig* før du fortsætter dit ophold på de spanske strande efter jul?

Med vores Europæiske kombi program har du ikke kun mulighed for at lære to sprog i løbet af et år, du har også muligheden for at rejse hjem til jul og nytår**.
Du har mulighed for at deltage i to Soft Landing Camps mod et tillæg til prisen.

Du laver kombinationen – vi får det til at ske!

Programpris:
Programpris uden mulighed for Spanien: kr. 74.950,-
Programpris med mulighed for Spanien: kr. 79.950,-

*Frankrig kan kun vælges på semesteret om efteråret.
**For elever der ønsker at rejse hjem til jul og nytår skal Explorius orienteres herom ved ansøgningsprocessen. 


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"