Tilmeld dig nu og få ekstra med i programmet!

Vil du afsted på High School i 2019? Så skal du læse nærmere her!

Hvis du går med en drøm om at tilbringe dit næste skoleår på en High School i enten USA eller Australien, så er det ved at være nu at du skal gribe chancen. Frem til d. 1 september 2018 kan du få noget ekstra med i programprisen. Hvis du er hurtig kan du nemlig få en Hawaii tur med i programmet til USA, samt et gratis områdeønske, og skal det hellere være Australien, så vil du også her på et gratis områdeønske med i programmet.

Tilmeld dig et High School ophold i USA inden d. 1 september 2018 og få Hawaii Reunion Camp med i prisen.

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde en spændende tur til Hawaii, under udvekslingopholdet i USA. Læs mere om Hawaii Reuion Camp her.
Denne tur og oplevelse vil vi gerne give dig med i programmet - hvis du er hurtig!

Derudover har du også mulighed for at få et gratis områdeønske med i prisen, hvis du gerne vil på udveksling til USA - du skal dog være hurtig, da der er begrænset antal pladser. Du kan ønske imellem følgende områder:

  • Alabama
  • Texas
  • Washington
  • Great Lakes (Michigan, Indiana, Ohio, Illinois, Wisconsin)
  • Metro (Houston, Dallas, Seattle, Chicago, Detroit, Portland, Atlanta)

Det gælder dog om at være først til mølle, da det er begrænset antal pladser - så ansøg om et High School ophold allerede i dag og få lidt ekstra med i USA programmet!
Skriv dit gratis områdeønske i kommentarfeltet, når du bestiller interview.

Tilmeld dig et High School ophold i Australien inden d. 1 september 2018 og ønsk et bestemt område!

Hvis du gerne vil på udveksling, men mere går og drømmer om Australien, så kan du også her med fordel gribe chancen! Frem til d. 1 september 2018 får du nemlig også lidt ekstra med i dit High School program.

Du har nemlig muligheden for at få et gratis områdeønske med i prisen, hvis du tilmelder dig inden d. 1 september 2018. Du kan ønske én af følgende områder:

  • Victoria
  • New South Wales

Her gælder det også om at være først til mølle, da der er begrænset antal pladser. Tilmeld dig et interview og ansøg om et High School ophold i Australien allerede i dag!

Husk at skrive dit gratis områdeønske i kommentarfeltet, når du bestiller dit interview.

 Ansøg omHigh School ophold her!

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"