St. Finian’s Community College

Group-in-front-of-statue
Drømmer du om at komme til Irland, gå på en skole nær den dejlige hovedstad Dublin, så er St. Finian’s Community College svaret.

Denne skole bestræber sig på at levere en bred vifte af undervisning i et roligt og sikkert miljø. Skolen har en forventning og opfordre deres elever til at blive tillidsfulde og ansvarlige unge mennesker, så de stræber efter at nå deres fulde potentiale. De er forpligtet til at levere en høj uddannelsesstandard, som passer til alle skolens elevers behov. De studerende opfordres til at fordybe sig fuldt ud i skolelivet og melde sig frivilligt til de mange muligheder skolen ellers tilbyder der kan bidrage til egen uddannelse og livet på skolen.

St. Finian’s Community College bruger skoleuniform, og udover det engelske kan du lære; fransk, tysk eller spansk. Skolen tilbyder også en bred vifte af aktiviteter som blandt andet er; Basketball, fodbold, multimedieklub, musikklub, drama, koncerter og quizzer.

Skolen er beliggende i byen der hedder Swords, og det er en lille by lige uden for Dublin. Byen har et befolkningstal på omkring 42.000, og den er blevet udnævnt til at være en af de bedste byer i Irland at bo i. Der er alt hvad hjertet begærer med parker, caféer, shopping og selvfølgelig, vi er jo i Irland, et slot.

Tilmeld dig senest den 31. marts 2018 og få et skoleophold i 2018/2019 til en speciel pris på kr. 109.000,- hvilket svarer til en rabat på kr. 8.000,-.