Alt dette er inkluderet i prisen!Hos Explorius har vi gjort det enkelt for dig ved at lade det meste indgå i programprisen. Her på siden kan du se, hvad programprisen inkluderer.


Personlig kontaktperson i Danmark og i værtslandet
Hos Explorius får du din personlige kontaktperson, som kan svare på alle de spørgsmål som du og dine forældre har. Kontaktpersonen hjælper dig lige fra starten af ansøgnings processen, og hele vejen til du er tilbage i Danmark efter endt udveksling. Mens du er afsted, vil du også få en kontaktperson nær dig i dit værtsland, som kan hjælpe dig med udfordringer og spørgsmål.

Forberedende møder - ingen forbereder dig bedre
Vi ved, hvor vigtigt forberedelse og forventnings afstemning er. Derfor tilbyder vi en række møder - både online og fysiske møder i Jylland og på Sjælland. Nogle er frivillige, og et enkelt er obligatorisk. Se hvilke møder vi tilbyder her.

Fly t/r 
Fly fra og til København. Flyskatter og brændstoftillæg er ikke inkluderet i prisen.

Soft Landing Camp 
På alle High School Classic destinationer har vi Soft Landing Camp, eneste undtagelse er La Reunion. På Soft Landing Camps er det Explorius personale, som tager sig af dig og som også sørger for, at du kommer godt videre til din værtsfamilie efter endt Camp.

Værtsfamilierne
Alle værtsfamilierne hos Explorius er frivillige og nøje udvalgt, og alle familier bliver grundigt tjekket både med straffeattest, økonomi og de hjemlige rammer. Se mere om værtsfamilier under hver enkelt land.

Explorius Reunion 
Vi slipper dig ikke helt, selvom du er hjemme igen. Vi synes nemlig, at det er spændende at møde dig og høre om alle dine oplevelser. Hvert år afholder vi derfor Reunion fest for de udvekslingsstuderende, som er kommet hjem. Arrangementet afholdes den sidste lørdag i oktober, og der er spisning og festlige indslag og en masse snak med nye og gamle venner!

Explorius gør en forskel!
Undervisning er ikke alle mands ret selvom man kunne ønske sig at det var sådan. Som udvekslingsstuderende med Explorius hjælper du med til at gøre en forskel, for alle som rejser med Explorius bidrager nemlig til undervisning af unge mennesker i Afrika. Din beslutning om at opleve et High School ophold har altså ikke bare en stor værdi for dig og en stor indflydelse på dit liv; det har også en enorm betydning for en afrikanske elever, som får mulighed for at gå i skole. 


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".