Tilvalg og rabatter

Tilvalg - sprogkurser

Sprogkursus   Priser for skoleåret 2018/19
Frankrig sprogkursus, 2 uger      4.300 DKK
Spanien sprogkursus, 3 uger  13.000 DKK
Tyskland sprogkursus, 2 uger   9.500 DKK

Diverse rabatter

Rabatter  Gældende for skoleåret 2018/19
Søskenderabat *   2.000 DKK
Har fundet egen værtsfamilie**   2.000 DKK
Vi er værtsfamilie i 5 måneder***
  5.000 DKK
Vi er værtsfamilie i 10 måneder***  10.000 DKK

Søskenderabat *
Rabatten gives, hvis en eller flere af dine søskende har været på High School i et helt skoleår, uanset hvilken organisation han/hun har rejst med! Der kræves dokumentation.

Har fundet egen værtsfamilie**
Du kan få rabat på din udveksling, hvis du selv finder eller har fundet en værtsfamilie i dit værtsland. I må ikke være i familie, og den valgte værtsfamilie skal godkendes ligesom andre værtsfamilier. Du opnår rabatten, hvis familien bliver godkendt.

Vi er værtsfamilie***
Du kan opnå værtsfamilie rabat på din udveksling, hvis din familie tager imod en udenlandsk studerende i enten 5 eller 10 måneder. Beløbet udbetales, når den studerende rejser hjem. Læse mere om at blive værtsfamilie her.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".