Stipendium

Hvis du skal på udveksling med os, så har du mulighed for at blive den heldige vinder af et stipendium!

Hvert år giver vi to studerende mulighed for at få et stipendium på hver 5.000 kr. i værdi.

For at komme i betragtning til ét af vores to stipendier, skal du sende os din argumentation for, hvorfor netop DU fortjener et stipendium!

Skriv et brev om dig selv, hvor du fortæller om, hvem du er, din familie, dine interesser og andet du vil have, at vi skal vide om dig. Vi vil gerne have et godt billede af, hvem du er.

Beskriv også, hvorfor du vil på udveksling og gå på High School i udlandet, og hvordan du tror, det vil påvirke dit liv. 

OBS! Stipendierne bliver først uddelt efter din hjemkomst til den årlige Reunion og kan kun modtages ved deltagelse til Reunion.


Send dit brev til: post@explorius.dk - skriv "stipendium" i emnefeltet.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".