Vores High School programmer

Hos Explorius kan du vælge mellem fire forskellige High School programmer – High School Classic, Academic Choice, High School Select og Boarding School. Find ud af hvilket program der passer bedst til dig nedenfor og ansøg om High School udveksling i dag.

High School Classic

High School Classic er det traditionelle High School program som langt de fleste elever vælger. Dette er det perfekte valg for dig som ønsker den almindelige og traditionelle udvekslingsoplevelse. Du vil blive placeret hos en godkendt værtsfamilie, som vælger dig, og på en lokal High School i dit valgte land. Du kan blive placeret i mindre lokale byer, en charmerende by tæt ved havet eller på landet tæt ved naturen. Det er programmet for dig som er åbensindet og spændt på at opleve nye ting.

Vi tilbyder High School Classic i alle vores destinationer, undtagen i Canada og Sydafrika.

Når du ansøger om et udvekslingsophold på High School Classic i USA, Australien, Storbritannien, Irland, Spanien og Frankrig, har du mulighed for at ønske et område mod et tillægsgebyr. Dette passer til dig som ønsker at blive placeret i en bestemt stat eller region i en af de ovenstående lande. Kontakt os hvis du ønsker mere information omkring områdeønske.

Se priserne for High School Classic.

Ansøg om High School Classic

 

Kombi – 2 lande, 1 udvekslingsophold

Vores kombi program er en del af High School Classic. På dette program får du en unik mulighed for at tilbringe dit udvekslingsår i ikke kun ét, men to, forskellige lande.

Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsår i USA og Australien, USA og New Zealand, Australienog New Zealand, eller to europæiske lande. Blandt de europæiske lande kan du vælge mellem at tilbringe dit udvekslingsår i Spanien, Frankrig, Italien og Tyskland. I New Zealand og Australien har du også mulighed for at vælge udvekslinget semester.

Forestil dig at starte din udveksling i USA og så flytte til solrige Australien, når vinteren starter. Eller få muligheden for at lære to nye sprog under din udveksling i Europa. Udover at få tonsvis af indtryk fra de forskellige kulturer, vild du også få venner, familie og et netværk i to forskellige lande. To lande, to gane så meget sjov!

Se priserne for vores kombi programmer

Academic Choice

Vores Academic Choice program er perfekt for dig som er åbensindet omkring din udveksling, men alligevel har en ide om hvordan du gerne vil have dit udvekslingsophold skal være. På dette program fortæller du os hvilken sport du gerne vil dyrke, et fag og et sprog du gerne vil lære, såvel som det klima du foretrækker at bo i. Vi udvælger så nøje en række skoler som passer bedst på dine ønsker. Dette er der mulighed for i landende Storbritannien, Irland, samt Sydafrika. I USA fortæller du os om dine præferencer og bliver så placeret i én skole – den skole som passer allerbedst på dine ønsker. 

Se priserne for Academic Choice.

Ansøg om Academic Choice

 

High School Select - skræddersy dit udvekslingsophold

High School Select er programmet for dig som har et tydeligt billede af hvordan dit udvekslingsophold skal se ud. Måske ønsker du at studere tæt ved stranden, mulighed for at stå på ski i weekenderne eller gå på en specifik skole med et bestemt fokus? Eller måske ønsker du at dyrke en bestemt sportsgren eller studere nogle specifikke fag? Hvis det er tilfældet, så er dette programmet for dig.

High School Select kan du vælge imellem en lang række af både public og private skoler i nogle af verdens sejeste byer. Hvad med at gå på High School i Los Angeles, London eller Auckland for eksempel? Du vil bo hos nøje udvalgte og godkendte værtsfamilier, tæt på din valgte skole.

Lad os høre om din præferencer når det kommer til område, aktiviteter og fag, så vil vi skræddersy dit udvekslingsophold præcis som du ønsker det. 

Vi tilbyder High School Select i USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Irland, Frankrig og Spanien

Se vores High School Select priser.

Ansøg om High School Select

 

Boarding School – oplev campuslivet

Som en almindelig udvekslingselev vil du bo hos en værtsfamilie og gå på en public eller privat High School. Når du går på Boarding School vil du både bo og studere på skolen, sammen med dine medstuderende. Boardingskoler er kendt for deres høje akademiske niveau, såvel som sport og fritidsaktiviteter. Dette er det perfekte valg for dig som går op i det akademiske niveau og gerne vil forberede dig til fremtiden på bedst mulig vis.

Du bor på en campus, oftest deler du værelse med en eller to medstuderende. Skoleprisen, campus og måltider er alle inkluderet i prisen. Det er en fantastisk mulighed for både at lære lokale og internationale elever fra hele verden at kende. Siden I bor sammen, vil du lære en masse nye mennesker at kende og få venner på ingen tid. 

Ved at studere på Boarding School vil du opleve hvordan livet leves på campus. Denne måde at leve på er ofte forbundet med et højere niveau af studier, såsom college eller universitet. Derfor er det at gå på Boarding School en god måde at forberede sig på mere intense akademiske studier, samt det sociale såvel som den måde at bo på, som studerende.

Du kan vælge mellem en lang række af skoler og vælge den som passer bedst til dig, i forhold til område, akademiske tilbud, sport og aktiviteter, såvel som klima. Vi tilbyder Boarding School i USA, New Zealand, Storbritannien, Irland, Frankrig og Spanien

Se priserne for Boarding School.

Ansøg om Boarding School

 

Academic Choice Boarding

Academic Choice Boarding er vores mest overkommelige program. Du fortæller os dine præferencer vedrørende fag, sport og klima. Herefter vil vi nøje udvælge den Boarding School som passer bedst til dine ønsker og kriterier.

Vi tilbyder kun Academic Choice Boarding i USA.

Se priser for Academic Choice Boarding

Hurtige fakta High School Classic  Academic Choice  High School Select  Boarding School 
Flybilletter tur/retur

Ja Ja Ja Ja
24/7 support

Ja Ja Ja Ja
Kontaktperson hjemme og i værtsland

Ja Ja Ja Ja
Forberedende møder

Ja Ja Ja Ja
Velkomstmøde i værtsland

Ja Ja Ja Ja
Afhentning ved lufthavn i værtslandet

Ja Ja Ja Ja
Hjælp til visum og program ansøgning

Ja Ja Ja Ja
Kan jeg vælge hvor jeg vil bo?

Områdeønske i nogle lande

Områdeønske i nogle lande 

Ja Ja
Kan jeg vælge en skole som tilbyder specifikke fag, aktiviteter, sportsgrene?

Nej Ja Ja Ja
Kan jeg bo hos en værtsfamilie?

Ja Ja Ja Nej
Kan jeg bo på Campus?

Nej Nej Nej Ja
Modtager værtsfamilier betaling?

I nogle lande Ja Ja -
Soft Landing Camp

Ja I nogle lande I nogle lande I nogle lande
Diplom efter fuldført program

Ja Ja Ja Ja

Ansøg allerede i dag

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"