Forsikringer

priser utveksling

Rejseforsikring
Det er obligatorisk at tegne en forsikring, som dækker eleven under hele opholdet. Forsikringen som Explorius henviser til, er specialiseret til udvekslingselever og dækker sygdom, ulykke og ansvar. Kontakt os for pris og mere information.

Farlig sport forsikring*
Hvis du skal deltage i en farlig sports- eller fritidsaktivitet er det vigtigt, at du tegner en farlig sport forsikring. Det anbefales, at elever som skal til Australien eller New Zealand tegner denne forsikring.

*Farlig sport forsikringen dækker ikke aktiviteter, som er vurderet til at være ekstremsport.

Kontakt os for mere information om forsikringen og for at høre, hvad farlig sport forsikringen dækker.

Tryghedsforsikring
Explorius tilbyder en afbestillingsforsikring, som dækker hvis eleven eller en nær slægtning (forælder/værge/søskende) rammes af alvorlig sygdom, dødsfald eller kommer til skade, som forhindrer eleven i at rejse. Lægeerklæring er påkrævet. Tryghedsforsikringen gælder også ved flystrejker, misset fly ved afrejse og rejserestriktioner grundet en epidemi, som ikke var kendt ved tilmeldingstidspunktet. Med tryghedsforsikringen får du programprisen refunderet, bortset fra et depositum på 10.000 DKK samt prisen for tryghedsforsikringen. Tryghedsforsikringen koster 2950,- DKK.

Den store afbestillingsforsikring
Explorius tilbyder en stor afbestillingsforsikring, som giver eleven mulighed for at afbestille opholdet uanset grund op til én uge inden afrejse. Den store afbestillingsforsikring koster 10% af programprisen. Ved afbestilling beholder Explorius et depositum på 10.000 DKK samt prisen for den store afbestillingsforsikring.

Afbestillingsforsikring eller tryghedsforsikring skal tegnes i forbindelse med bookingen og eventuel afmelding skal ske skriftligt.