Til dig som forælder

For os hos Explorius er det vigtigt, at det ikke kun er udvekslingseleven, som har det godt og føler sig tryg under udvekslingsopholdet, men også forældrene. Med os er dit barn i trygge hænder, og dit barns ve og vel er af højeste prioritet for os.

Vi sætter en ære i, at du som forælder lader os arrangere dit barns udvekslingsophold. Vi er af den overbevisning, at et udvekslingsophold er den bedste investering, man kan gøre for sit barns fremtid.

Hvorfor studere i udlandet?

Hos Explorius har vi arrangeret udvekslingsophold for spændte unge mennesker i mere end 10 år og vi kan ikke forestille os noget bedre job. Det gør os glade og stolte at se vores udvekslingselever vende retur mere selvstændige, stærke og modne efter måneder på udveksling.

Med styrkede sprogfærdigheder, internationale venner og en boostet selvtillid har dit barn et stort forspring i forhold til fremtidige jobmuligheder og studieliv. Allerede som 14-18-årig har dit barn lært at tage ansvar, tackle uvante situationer og har lært at tilpasse sig en anden kultur langt væk hjemmefra.

Hvor imponerende er dét ikke lige?

Se vores udvekslingselevers blogs og vlogs og læs og hør mere om deres oplevelser som udvekslingselever i et andet land.

En sikker måde at opleve verden på 

At have et udvekslingsår i udlandet på en high school er en tryg og sikker måde for dit barn at opleve en ny kultur. Dit barn vil bo hos en af vores screenede og godkendte værtsfamilier, som vil dele deres hverdag med dit barn, som var det deres eget. Vores værtsfamilier er blevet godkendt og har gennemgået interviews, hjemmebesøg og der er indhentet referencer, for at de kan have dit barn boende. Læs mere om vores værtsfamilier og hvordan de bliver godkendt.

Efterskole i USA er et trygt miljø 

Hvis livet hos en værtsfamilie ikke er noget for dit barn, kan en efterskole i USA være løsningen. Trods COVID er livet på campus på en amerikansk boarding school, som det plejer at være. En efterskole i USA kan betragtes som et all-inclusive resort; undervisning, fritidsaktiviteter og venner er inden for gåafstand! Dit barn får muligheden for at opleve både den ægte high school spirit samtidig med, at de tætte efterskolebånd knyttes. Overvejer I et efterskoleophold, så læs mere om muligheden for et efterskoleophold i USA


24/7 support

Explorius er tilgængelige 24/7, så du eller dit barn kan altid få fat på os. Du får en kontaktperson i Danmark som vil hjælpe dig igennem alle trin i løbet af udvekslingsåret. Når dit barn ankommer til sit værtsland, får det også en lokal kontaktperson, som bor i nærheden af værtsfamilien og som kan hjælpe med mere lokal support, ligesom der er en regional kontaktperson som også er tilgængelig for dit barn.

Den lokale kontaktperson arrangerer ofte komsammener for alle udvekslingsstudenter, som bor i området.

Statusrapporter - hver måned!

Vores personale i dit barns værtsland sender månedlige rapporter til os her i Danmark, såvel som til jer forældre. Rapporterne indeholder opdateringer omkring dit barns velbefindende og generelle status. Vi giver dig et grundigt indblik i deres skole- og værtsfamilieliv, fritid og meget mere. Dette er, så du og dit barn kan føle jer trygge, set og lyttet til under hele udvekslingen.

Nul-tolerance omkring alkohol

Explorius har en nul-tolerance når det gælder alkohol og stoffer. Nogle forældre føler ikke, at det er sikkert, at lade sit barn tage på udlandsophold direkte efter folkeskolen. Men bare rolig, et udvekslingsophold med Explorius indeholder ikke fester eller sene aftener ude i byen. Dit barn lærer i stedet at blive mere selvstændigt og vokser utrolig meget i løbet af et år i udlandet.

Som en del af Explorius’ high school program, anses dit barn stadig som barn og vil blive hjulpet og få støtte under opholdet. Udvekslingselevens sikkerhed og velbefindende kommer altid i første række hos både os og vores lokale kolleger.

Derfor er det en selvfølge for Explorius, at have en nul-tolerance politik omkring alkohol, cigaretter og stoffer.

Sådan fungerer det

Hvorfor Explorius?

  • High school eksperter – vi er high school eksperter. Vi tilbyder ikke sprogkurser eller andre kurser, men fokuserer fuldt ud på vores ekspertiseområde. Vi vil være de bedste inden for high school udvekslingsophold, både når det gælder personlig service og viden.

  • Kreditværdighed – Vores kreditvurdering er fremragende. Explorius er en del af Educatius Group. Som svensk virksomhed er vores kreditvurdering offentlig og den viser, at vi er blandt top 1% af alle svenske virksomheder. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at vi lukker og slukker over natten eller at dine penge er i fare. Source: UC AB

  • Aiducatius – et udvekslingsophold har ikke kun betydning for din egen familie. Når du rejser på udveksling med os, giver du samtidig en elev i Gambia et års skolegang. Læs mere om vores stiftelse Aiducatius.

  • Forberedende møder – vi arrangerer tre forberedende møder forud for afrejsen, som både dig og dit barn opfordres til at deltage i. Til disse møder får du nyttige informationer om hele processen, om forventninger, og du får ligeledes mulighed for at møde vores inspirerende ambassadører, som selv har rejst med os på et udvekslingsophold.

  • International udvekslingsaftale – vi følger den internationale udvekslingsaftale.

  • Erfaring – vi har mange års erfaring med high school udvekslingsophold og high school programmer og har et godt samarbejde med vores søsterselskaber og partnerorganisationer i hele verden. Derudover har vi alle hos Explorius personlige erfaringer med udveksling. Nogle har selv været udvekslingselever, har haft børn på udvekslingsophold eller været værtsfamilie for en udvekslingselev, som er kommet til Danmark for at studere.

Vi kender alt til forventninger, nervøsitet og sommerfugle i maven inden afrejse, kulturchok og hjemve undervejs, og den omvæltning det er, at komme hjem til Danmark efter et fantastisk ophold i udlandet. At vide, hvad vores elever og forældre går igennem, giver os en endnu bedre chance for at yde den bedst mulige og personlige service.

Os hos Explorius

Tidligere forældre om Explorius

Martin er VILDT glad for sit år på udveksling! Han har haft et fantastisk år med en fantastisk familie! Hans udvekslingsår i Sydamerika har gjort ham rigere på både erfaringer og oplevelser, som han ikke ville have kunnet få andre steder. Vi som familie er meget tilfredse med Martins ophold og med Explorius! – Marianne, mor til Martin, Argentina

Sådan fungerer det