Information til dig som vejleder

Bliver du ofte spurgt af dine elever, hvad det vil sige at tage et år på udveksling, eller vil du gerne kunne introducere denne mulighed for dem?

Vi vil gerne hjælpe dig med information om high school-ophold og give dig det relevante materiale du har brug for.

Vi kommer ud på din skole

Vi kommer med glæde ud på din skole og holder oplæg for dine elever om mulighederne for at studere et semester eller et år i udlandet på en high school.

Vi har et stort netværk af tidligere udvekslingselever, vores ambassadører, som er bosat i hele Danmark. Både vores ambassadører og os på kontoret vil rigtig gerne komme ud til dig og dine elever og fortælle mere om vores oplevelser og erfaringer og om high school-ophold generelt.

Både du og dine elever får rig mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, som I matte have om udveksling. Vi kommer gerne ud på din skole i forbindelse med eksempelvis temadage, i tysktimen, engelsktimen eller der, hvor det passer jer bedst. Det er helt op til dig, hvad I ønsker!

Kontakt os i dag og vi kan arrangere et besøg.

Bestil brochurer og plakater

Du er meget velkommen til at bestille vores brochure, som du kan give til eleverne. I vores brochure kan både du og eleverne få et overblik over, hvad det vil sige at tage på udveksling et semester eller et helt år.

Vi sender også gerne plakater, som du kan hænge op på skolens opslagstavler. Indtast dine kontaktoplysninger i skemaet og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sådan fungerer det

Om os

Kontakt os

Kontaktformular