Alt dette er inkluderet i prisen!Hos Explorius har vi gjort det enkelt for dig ved at lade det meste indgå i programprisen. Her på siden kan du se, hvad programprisen inkluderer.


Personlig kontaktperson i Danmark og i værtslandet
Hos Explorius får du din personlige kontaktperson, som kan svare på alle de spørgsmål som du og dine forældre har. Kontaktpersonen hjælper dig lige fra starten af ansøgnings processen, og hele vejen til du er tilbage i Danmark efter endt udveksling. Mens du er afsted, vil du også få en kontaktperson nær dig i dit værtsland, som kan hjælpe dig med udfordringer og spørgsmål.

Forberedende møder - ingen forbereder dig bedre
Vi ved, hvor vigtigt forberedelse og forventnings afstemning er. Derfor tilbyder vi en række møder - både online og fysiske møder i Jylland og på Sjælland. Nogle er frivillige, og et enkelt er obligatorisk. Se hvilke møder vi tilbyder her.

Fly t/r
Fly fra og til København. Flyskatter og brændstoftillæg er ikke inkluderet i prisen.

Soft Landing Camp 
Soft Landing Camp i USA og Storbritannien er inklusiv programprisen på Select programmet, men ønsker du Soft Landing Camp på en af de andre destinationer, kan du tilkøbe dette. Du kan se prisen her og du kan læse mere om de forskellige Soft Landing Camps under hvert enkelt land.

Værtsfamilierne
Alle værtsfamilierne hos Explorius er frivillige og nøje udvalgt, og alle familier bliver grundigt tjekket både med straffeattest, økonomi og de hjemlige rammer. I Select programmet vælger du først dit område eller en bestemt skole, og derefter vil værtsfamilien blive fundet. Værtsfamilierne modtager også et mindre tilskud, for at have elever boende. Se mere om værtsfamilier under hver enkelt land.

Explorius Reunion 
Vi slipper dig ikke helt, selvom du er hjemme igen. Vi synes nemlig, at det er spændende at møde dig og høre om alle dine oplevelser. Hvert år afholder vi derfor Reunion fest for de udvekslingsstuderende, som er kommet hjem. Arrangementet afholdes den sidste lørdag i oktober, og der er spisning og festlige indslag og en masse snak med nye og gamle venner!


Explorius gør en forskel!
Undervisning er ikke alle mands ret selvom man kunne ønske sig at det var sådan. Som udvekslingsstuderende med Explorius hjælper du med til at gøre en forskel, for alle som rejser med Explorius bidrager nemlig til undervisning af unge mennesker i Afrika. Din beslutning om at opleve et High School ophold har altså ikke bare en stor værdi for dig og en stor indflydelse på dit liv; det har også en enorm betydning for en afrikanske elever, som får mulighed for at gå i skole.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.