Hvad er udveksling og hvorfor High School?

Gruppebillede

Udveksling, hvad er det og er det noget for mig? Læs her og find ud af det!

At tage på udveksling er en kulturel oplevelse, hvor du lærer en ny kultur at kende, et nyt sprog og en helt ny måde at gøre tingene på. Du vil få et helt unikt indblik i livet i et specifikt land, fordi du kommer til at bo hos en værtsfamilie som tager imod dig, som en del af deres egen familie.
Du vil dertil gå på en lokal high school i udlandet og derved få et dybt indblik i en helt ny verden – som vil gavne dig på mange måder.

Et år på high school i udlandet er et rigtig godt alternativ til en efterskole i Danmark, en 10. klasse eller måske endda et ”sabbatår”, som alligevel giver mening. Du kan nemlig tage af sted på udveksling for at lære et nyt sprog, lære nogle nye fag, for at møde en ny kultur eller endda for at udvikle dig selv personligt.

Du kan læse om selve processen og hvordan et udvekslingsår faktisk foregår, samt kontakte os, hvis du ønsker mere information.

Hvis du allerede nu ved, at et high school-ophold lige er noget for dig, så kan du også allerede her bestille et gratis og uforpligtende møde med os!

Sådan fungerer det