Rabatter og stipendier

Vi ønsker at så mange som muligt får chancen for at studere i udlandet. Som en del af dette, tilbyder vi rabatter og stipendie alternativer for dig, som ansøger om et udvekslingsår med os. Stipendier bliver lagt op, så snart vi har mulighed for at tilbyde nogle - hold derfor gerne øje med denne side!

Læs mere om de forskellige alternativer nedenfor og tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.


Rabatter og kampagner

Vi tilbyder flere forskellige rabatter for dig som rejser på et udvekslingsår eller semester med os.*

Læs mere om rabatterne nedenfor.


Søskenderabat – 2.000 DKK

Hvis du har en søskende som tidligere har været udvekslingsstudent med Explorius ELLER en anden udvekslingsorganisation, giver vi dig en rabat på 2.000 DKK.


Find din egen værtsfamilie – 2.000 DKK

Hvis du selv finder din egen værtsfamilie, når du tilmelder dig et af vores high school-programmer, vil du modtage en rabat på 2.000 DKK.

Der er nogle krav, som skal være opfyldte, såsom at du og din værtsfamilie ikke er beslægtede eller i tæt relation og at de ikke kan tale dansk. Ligesom alle vores værtsfamilier, vil din familie også gennemgå en godkendelsesproces. Dette er for at sikre at de er egnede som værtsfamilie for dig.

*Vær opmærksom på at rabatterne ikke kan kombineres med hinanden eller andre kampagne-rabatter.

Kontakt os


 

Tillykke til vores stipendie-vindere Elisabeth og Rikke, som begge har vundet 50% stipendie til et udvekslingsophold i USA 2020-21! Vi ønsker jer begge et fantastisk high school år og glæder os til at være en del af jeres rejse

  

Se tidligere stipendievindere


Boarding School-stipendier

Når du tilmelder dig vores Boarding School-program, vil du have en god chance for at modtage et eller flere stipendier. Stipendierne kan dække op til 60% af din skolepris.

Stipendierne tilbydes til ambitiøse elever, med gode karakterer, såvel som elever som udøver sport på et højt niveau, som f.eks. fodbold, hockey, golf og tennis. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde stipendier som passer til din profil. Kontakt os for mere information.


Andre stipendier

Udover at ansøge om vores egne stipendier, kan vi anbefale dig at kigge på nedenstående sider, for at finde mere information omkring stipendier.

Du kan også finde bøger og informationer omkring stipendier og legater, i dit lokale bibliotek. Husk også at undersøge med din kommune, samt nuværende skole – nogle gange tilbyder de selv stipendier, hvor der er færre ansøgere.

For mere specifik information omkring stipendier til vores Boarding School-program, læs her.

Ansøg om et high school-år