Rabatter og stipendier

Vi ønsker at så mange som muligt får chancen for at studere i udlandet. Som en del af dette, tilbyder vi rabatter og stipendie alternativer for dig, som ansøger om et udvekslingsår med os.

Læs mere om de forskellige alternativer nedenfor og tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.


Rabatter – op til 10.000 DKK

Vi tilbyder flere forskellige rabatter for dig som rejser på et udvekslingsår eller semester med os.*

Læs mere om rabatterne nedenfor.


Bliv værtsfamilie: 5.000 – 10.000 DKK

Når du byder en af vores udvekslingselever velkommen i dit hjem i Danmark under deres udvekslingsår (ti måneder), får du en rabat på 10.000 DKK! Når du tager imod en elev for fem måneder, får du en rabat på 5.000 DKK.

At være værtsfamilie er en sjov og spændende oplevelse og vi kan varmt anbefale at blive en. Læs mere om vores værtsfamilieprogram.


Søskenderabat – 2.000 DKK

Hvis du har en søskende som tidligere har været udvekslingsstudent med Explorius ELLER en anden udvekslingsorganisation, giver vi dig en rabat på 2.000 DKK.


Find din egen værtsfamilie – 2.000 DKK

Hvis du selv finder din egen værtsfamilie, når du tilmelder dig et af vores high school-programmer, vil du modtage en rabat på 2.000 DKK.

Der er nogle krav, som skal være opfyldte, såsom at du og din værtsfamilie ikke er beslægtede eller i tæt relation og at de ikke kan tale dansk. Ligesom alle vores værtsfamilier, vil din familie også gennemgå en godkendelsesproces. Dette er for at sikre at de er egnede som værtsfamilie for dig.

*Vær opmærksom på at rabatterne ikke kan kombineres.

Kontakt os


Ansøg om Explorius stipendiet

I skoleåret 2020/21 uddeler vi helt fantastiske stipendier, til hele tre heldige udvekslingsstudenter:  

Hvem kan ansøge?

For at kunne ansøge om et stipendie til et udvekslingsophold, skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være mellem 14-18 år
  • Du skal have været til et interview og være godkendt til programmet

Hvis du ikke har været til interview hos os endnu, kan du aftale et gratis og uforpligtende møde med os i dag. 

Sådan ansøger du 

Mulighed 1: Lav en video hvor du fortæller om, hvorfor du gerne vil tilbringe et skoleår på udveksling i USA eller et par uger i Australien. Videoen skal vare ca. to minutter.


Mulighed 2: 
Skriv en tekst om hvorfor du ønsker at rejse til USA eller Australien, og hvorfor det lige netop er dig der skal vinde stipendiet. Teksten bør være ca. én side lang. 

Indsend din ansøgning til info@explorius.dk med "USA stipendie 2020" eller "Australien stipendie 2020" i emnefeltet, inden d. 31. marts 2020.

Vinderne kontaktes personligt og vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.
Juryen består af repræsentanter fra Explorius. Stipendier uddeles kun til elever som opfylder Explorius' programvilkår og krav.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og ønsker held og lykke!

Se tidligere stipendievindere


Boarding School-stipendier

Når du tilmelder dig vores Boarding School-program, vil du have en god chance for at modtage et eller flere stipendier. Stipendierne kan dække op til 60% af din skolepris.

Stipendierne tilbydes til ambitiøse elever, med gode karakterer, såvel som elever som udøver sport på et højt niveau, som f.eks. fodbold, hockey, golf og tennis. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde stipendier som passer til din profil. Kontakt os for mere information.


Andre stipendier

Udover at ansøge om vores egne stipendier, kan vi anbefale dig at kigge på nedenstående sider, for at finde mere information omkring stipendier.

Du kan også finde bøger og informationer omkring stipendier og legater, i dit lokale bibliotek. Husk også at undersøge med din kommune, samt nuværende skole – nogle gange tilbyder de selv stipendier, hvor der er færre ansøgere.

For mere specifik information omkring stipendier til vores Boarding School-program, læs her.

Ansøg om et high school-år