Vores stipendievindere

Udvekslingsstudenter

Se de lykkelige vindere af forskellige Explorius-stipendier!

Send din egen ansøgning i dag for at få chancen for at vinde et stipendie, du kan læse mere om de forskellige muligheder og holde dig opdateret på vores hjemmeside.


50% USA Classic Scholarship 2021/22

Daniel Andersen, USA

-"Jeg har valgt at tage til USA, fordi siden jeg første gang rejste dertil, blev jeg simpelthen helt bidt af kulturen og omgivelserne. Jeg glæder mig meget til at få lov til at opleve den amerikanske high school spirit og den pæne natur. Jeg tror, at det bliver vildt underligt at få en 'ny' familie, men jeg tænker også, at det bliver spændende at prøve!"

50% USA Classic Scholarship 2020/21

Explorius scholarship

Rikke Reinholdt, USA

-"Det at tage på udveksling har altid været en af mine største drømme, jeg elsker at rejse og opleve nye ting. Jeg er også helt vild med den amerikanske kultur, så jeg ser derfor frem til at opleve det på egen hånd, og opleve hverdagen som en amerikansk elev. Jeg ser også frem til at møde en masse nye mennesker og skabe nye minder for livet"


50% USA Classic Scholarship 2020/21

Explorius scholarship, USA classic

Elisabeth Møller, USA

-"Jeg har altid elsket at rejse og opleve nye kulturer. Derfor er jeg utrolig glad for at skulle på udveksling med Explorius.
Jeg elsker at møde nye mennesker og at være social, så jeg er virkelig spændt på at møde min værtsfamilie og få amerikanske venner. Jeg vil gerne ud i verden, og især den amerikanske kultur tiltaler mig.

Jeg ser frem til at gå på en High School og opleve de amerikanske traditioner. Jeg tror, at man på et udvekslingsophold udvikler sig meget, bliver mere selvstændig og får udvidet sin horisont."


100% USA Classic Scholarship 2019/20

Sofie B. 100%

Sofie Baunsgaard
USA

-“Det har altid været en af mine største drømme at komme på udveksling, da jeg elsker at opleve noget nyt og se noget man ikke er vant til. Jeg har også bidt mig helt fast i den amerikanske kultur, og derfor glæder jeg mig helt vildt til at prøve at opleve hverdagen som amerikansk elev. Jeg ser frem til at møde mange nye mennesker og tale et nyt sprog."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Stipendievinder, 10%

Freja Vennervald
USA

-" Jeg har valgt at tage på udveksling, fordi jeg gerne vil ud og opleve verden på egen hånd. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bo i en anden kultur, tale engelsk i min hverdag og møde nye mennesker, der har et anderledes syn på verden og en anden måde at gøre tingene på.

Jeg glæder mig allermest til at  blive en del af en amerikansk familie og til at gå på en amerikansk high school, hvor jeg får chancen for at afprøve nogle helt nye fag og traditioner, samt en undervisning der foregår på engelsk."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Mille G. 10%

Mille Greiner
USA

-"En af de rigtig store grunde til at jeg tager på udveksling, hvilket også er rigtig manges grund til at tage af sted, det er helt sikkert den kæmpe kulturforskel der er. Udveksling er en rigtig god måde at lære sig selv at kende som individ og at komme ud i verden og få en helt masse uforglemmelig oplevelser med kommende venner og fremtidige værtsfamilier."

-"Jeg glæder mig nok allermest til at dele en helt masse minder med min fremtidlige værtsfamilie og prøve noget helt andet end den helt normale hverdag i Danmark." 


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Josefine S. A. 10%

Josefine Sønderkjær-Andersen
USA

-"Jeg har valgt at tage på udveksling da jeg gerne vil have en oplevelse og gerne vil lære en anden kultur. En af de ting jeg glæder mig mest til er at møde min værtsfamilie."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Malthe L. 10%

Malthe Emil Langergaard
USA

-"Jeg har valgt at tage et år på High School i USA som udvekslingsstudent, fordi jeg vil gerne lære om deres kultur og livsstil. Jeg vil gerne udvikle mig sprogligt, fagligt, socialt og få en masse spændende oplevelser. Jeg ser frem til at møde min værtsfamilie og lære dem at kende. Jeg glæder mig til et spændende og lærerigt år i USA."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Freya S. 10%

Freya Stendal
USA

-"Jeg har valgt at tage på udveksling, fordi, jeg vil gerne opleve en ny kultur. Prøve nye ting og få en masse nye venner. Jeg glæder mig allermest til at få en masse gode oplevelser, som jeg har for resten af mit liv."


<<Tilbage til Rabatter og stipendier