Vores stipendievindere

Udvekslingsstudenter

Se de lykkelige vindere af forskellige Explorius-stipendier!

Send din egen ansøgning idag for at få chancen til at vinde et stipendie, du kan læse mere om de forskellige muligheder og holde dig opdateret på vores hjemmeside.


100% USA Classic Scholarship 2019/20

Sofie B. 100%

Sofie Baunsgaard
USA

-“Det har altid været en af mine største drømme at komme på udveksling, da jeg elsker at opleve noget nyt og se noget man ikke er vant til. Jeg har også bidt mig helt fast i den amerikanske kultur, og derfor glæder jeg mig helt vildt til at prøve at opleve hverdagen som amerikansk elev. Jeg ser frem til at møde mange nye mennesker og tale et nyt sprog."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Stipendievinder, 10%

Freja Vennervald
USA

-" Jeg har valgt at tage på udveksling, fordi jeg gerne vil ud og opleve verden på egen hånd. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bo i en anden kultur, tale engelsk i min hverdag og møde nye mennesker, der har et anderledes syn på verden og en anden måde at gøre tingene på.

Jeg glæder mig allermest til at  blive en del af en amerikansk familie og til at gå på en amerikansk high school, hvor jeg får chancen for at afprøve nogle helt nye fag og traditioner, samt en undervisning der foregår på engelsk."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Mille G. 10%

Mille Greiner
USA

-"En af de rigtig store grunde til at jeg tager på udveksling, hvilket også er rigtig manges grund til at tage af sted, det er helt sikkert den kæmpe kulturforskel der er. Udveksling er en rigtig god måde at lære sig selv at kende som individ og at komme ud i verden og få en helt masse uforglemmelig oplevelser med kommende venner og fremtidige værtsfamilier."

-"Jeg glæder mig nok allermest til at dele en helt masse minder med min fremtidlige værtsfamilie og prøve noget helt andet end den helt normale hverdag i Danmark." 


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Josefine S. A. 10%

Josefine Sønderkjær-Andersen
USA

-"Jeg har valgt at tage på udveksling da jeg gerne vil have en oplevelse og gerne vil lære en anden kultur. En af de ting jeg glæder mig mest til er at møde min værtsfamilie."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Malthe L. 10%

Malthe Emil Langergaard
USA

-"Jeg har valgt at tage et år på High School i USA som udvekslingsstudent, fordi jeg vil gerne lære om deres kultur og livsstil. Jeg vil gerne udvikle mig sprogligt, fagligt, socialt og få en masse spændende oplevelser. Jeg ser frem til at møde min værtsfamilie og lære dem at kende. Jeg glæder mig til et spændende og lærerigt år i USA."


10% USA Classic Scholarship 2019/20

Freya S. 10%

Freya Stendal
USA

-"Jeg har valgt at tage på udveksling, fordi, jeg vil gerne opleve en ny kultur. Prøve nye ting og få en masse nye venner. Jeg glæder mig allermest til at få en masse gode oplevelser, som jeg har for resten af mit liv."


<<Tilbage til Rabatter og stipendier