Educatius English Prep Camp

English prep camp for udvekslingselever


At tage et år på udveksling er et spændende og livsændrende eventyr, men det er helt naturligt at være nervøs inden det forestående ophold. Tanken om nye oplevelser og udfordringer i et andet land og at stå i uvante situationer og skulle snakke engelsk, kan være en smule skræmmende. Den bedste måde at starte udvekslingsprogrammet på, er at være bedst muligt forberedt på sit engelske sprog!

På vores online Educatius English Prep Camp fokuserer vi på at forbedre dit engelsk og forberede dig bedst muligt på de situationer, du kan stå i, i dit nye værtsland. Det er lavet specifikt for udvekslingselever, som skal til USA, Canada, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien!

Vis interesse

Interaktiv læring i små grupper

Vi tror på, at det at lære et sprog er nemmest i mindre grupper. Derfor er der maksimalt 10 elever i hver gruppe. Alle lektioner er live og fokuserer på interaktiv læring. Grammatik er også en del af kurset, men størstedelen af fokus ligger på at lytte og snakke og at interagere med lærere og klassekammerater.

Lær mere om dit kommende værtsland

Lektionerne vil fokusere på dit kommende værtsland og give dig en introduktion til kulturen, folket og livsstilen. Du vil lære gennem spil som Kahoot og se og analysere forskellige klip fra film og tv-shows. Ved at blande måden at lære på med sjov og fakta, vil du ikke kun få forbedret dine sprogkundskaber – du vil også få en unik forståelse af, hvad du kan forvente på din kommende skole, af dine lærere og din værtsfamilie.

Mød andre udvekslingselever

English Prep Camp er også en god mulighed for at møde andre udvekslingselever, som også forbereder sig til samme eventyr som dig. Du kan dele tanker, bekymringer og forventninger med nogle, som er i samme båd som dig.

Da det er et online kursus, er det internationale udvekslingselever. Du kan komme i klasse med en italiensk, tysk, fransk, svensk, norsk, dansk og finsk elev!

Lærere med engelsk som modersmål

Vores undervisningsteam består af 45 lærere. Alle vores lærere har engelsk som modersmål, er uddannede lærere og har mindst to års erfaring med at undervise. Vi laver vores eget undervisningsmateriale, så det er bedst muligt tilpasset udvekslingselever. Vi tilpasser løbende materialet og undervisningen alt afhængig af, hvad der rør sig i værtslandet.

Vis interesse

Undervisning tilpasset dit engelskniveau

Alle lektioner er 100% på engelsk, men der er forskellige klasser afhængig af dit nuværende niveau. Vi vurderer dit niveau og placerer dig i en klasse med elever på samme niveau og giver jer materiale, som er udviklet til at give den bedst mulige læring. Det er ligemeget, om du har svært ved sproget eller føler dig god; du får undervisning til lige præcis dit niveau, som udvikler dit ordforråd og forbedrer dine sociale kompetencer.

Vær bedst muligt forberedt på dit udvekslingsophold

Educatius English Prep Camp finder sted fra 10:00 til 13:45 (med en 15-minutters pause). Du får 35 timers interaktiv og sjov undervisning med en engelsklærer og andre udvekslingselever. I slutningen af kurset, vil du have forbedret både dine engelskkundskaber og fået boostet din selvtillid, så du er klar til det enestående eventyr, der venter i dit nye værtsland. Du vil også få nye venskaber med udvekslingselever, som skal på samme eventyr som dig!

Indtast dine oplysninger i formularen herunder og få mere information om Educatius English Prep Camp.

Aftal et møde med os og vi hjælper dig videre!