Vores udvekslingsprogrammer

Med Explorius kan du vælge mellem fem forskellige udvekslingsprogrammer til USA: Classic High School, Academic ExchangeKombi High School, Select High School og Boarding School.

Find ud af hvilket program, som passer dig bedst og ansøg om et udvekslingsophold. Er det svært at vælge? Kontakt os og vi guider dig gennem de forskellige alternativer og sammen finder vi det program, som passer dig bedst.

Classic High School - det traditionelle program

udvekslingsorganisation

Classic High School er det traditionelle og mest populære udvekslingsprogram. Her vælger værtsfamilien dig og du går på den lokale high school. Du kan blive placeret i en større by eller et charmerende mindre lokalsamfund.

Med Classic High School-programmet kan du rejse til USA, Australien, New Zealand, Irland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Réunion, Italien, Argentina eller Japan.

Læs mere om Classic High School.

Ansøg om Classic High School

Classic + garanteret sport, fag eller klima

Vil du være sikker på, at du kan komme til at spille din favorit sportsgren, have bestemte fag eller bo et sted med et varmt klima? Hvis ja, så er Academic Exchange programmet for dig. På Academic Exchange får du fordelene fra SELECT programmet, prisen er bare lavere. Den eneste forskel er, at du har ét ønske og ikke kan vælge en specifik skole. I stedet vil vi finde den perfekte skole til dig, ud fra dit ønske.

Vælg sport, fag og klima

Du kan vælge én ting fra listen, som vi sørger for din kommende skole lever op til!

  • Sport: Fodbold, amerikansk fodbold, tennis, golf, basketball, track & field, volleyball (kun for piger) og cheerleading.
  • Fag: Drama/teater, kunst, musik, fransk, spansk og tysk eller fysik og biologi.
  • Klima: varmt klima, 4 årstider.

Læs mere om Academic Exchange

Ansøg om Academic Exchange

Kombi High School – to lande, ét udvekslingsår

udveksling i Australien

Med Kombi High School-programmet får du en unik mulighed for at blive udvekslingsstuderende i ikke bare ét, men to lande!

Vælg dine to favoritter:

  1. USA AustralienNew Zealand eller Canada
  2. Australien + New Zealand
  3. To europæiske lande

Med det europæiske Kombi-program kan du vælge mellem SpanienFrankrigItalienTysklandStorbritannien eller Irland. Du vælger selv hvilke lande du ønsker at kombinere.

Som udvekslingselev på Kombi High School-programmet kan du forvente mange nye indtryk, og du vil få nye venner og netværk i to lande. Oplev high school-livet i USA, for så at tilbringe et semester i solfyldte Australien, eller lær to sprog i løbet af ét skoleår i Europa!

Læs mere om Kombi High School.

Ansøg om Kombi High School

 

Select High School – skræddersy dit udvekslingsår

high school udveksling

På Select High School vælger du selv skolen. Måske du gerne vil bo i en storby, tæt på stranden eller have gode skibakker tilgængelige i weekenden? Går du op i musik, dans og drama, en bestemt sportsgren eller medier og kommunikation, så er Select High School-programmet perfekt for dig.

På Select High School-programmet kan du vælge både offentlige og private skoler. Hvad med at tage på udveksling i Los Angeles, London eller Auckland? Du vil bo hos en godkendt værtsfamilie tæt på den skole, du vælger at blive udvekslingsstuderende på.

Fortæl os, hvor du gerne vil bo, hvilke fag og aktiviteter der er vigtige for dig og dit budget, så skræddersyr vi dit udvekslingsophold lige efter dine ønsker.

Vi tilbyder Select High School-programmet i USACanadaAustralien, New ZealandStorbritannienIrlandFrankrigSpanien og Italien.

Læs mere om Select High School.

Ansøg om Select High School

Boarding School – oplev livet på campus

boarding skole i USA

Vil du gerne have et udvekslingsophold med skolen i fokus? Så er Boarding School (efterskole) noget for dig! Som udvekslingselev på en efterskole bor du på campus og får både lokale og internationale venskaber.

Udover undervisning har du også mulighed for at deltage i sport og andre aktiviteter på et højt niveau. Vælg den skole, som passer lige til dine ønsker - vi samarbejder med skoler som har alt fra dans, alpin-ski og fodbold til specifikke kunst- og musiklinjer. Der er mange skoler at vælge mellem, så fortæl os, hvilket klima du foretrækker og hvilke aktiviteter, som er vigtige for dig.

Vi tilbyder Boarding School-programmet i USANew ZealandStorbritannienIrland og Frankrig.

Læs mere om Boarding School.

Ansøg om Boarding School