Vores udvekslingsprogrammer

Hos Explorius kan du vælge mellem flere forskellige udvekslingsprogrammer. Vi tilbyder  Classic High School, Combo High School, Summer High SchoolSelect High School og Boarding School.

Find ud af hvilket program der passer bedst til dig nedenfor og ansøg om udveksling i dag.


Classic High School - det traditionelle program

Classic High School er det traditionelle High School program som langt de fleste elever vælger. Dette er det perfekte valg for dig som ønsker den almindelige og traditionelle udvekslingsoplevelse. Du vil blive placeret hos en godkendt værtsfamilie, som vælger dig, og på en lokal High School i dit valgte land. Du kan blive placeret i mindre lokale byer, en charmerende by tæt ved havet eller på landet tæt ved naturen. Det er programmet for dig som er åbensindet og spændt på at opleve nye ting.

Vi tilbyder Classic High School i alle vores destinationer, undtagen i Canada.

Når du ansøger om et udvekslingsophold på Classic High School  i USA, Australien, Irland eller Spanien har du mulighed for at ønske et område mod et tillægsgebyr. Dette passer til dig som ønsker at blive placeret i en bestemt stat eller region i en af de ovenstående lande. Få flere informationer omkring områdeønsker for hver destination.

Ansøg om Classic High School

Combo High School – 2 lande, 1 udvekslingsophold

På vores kombi program får du en unik mulighed for at tilbringe dit udvekslingsår i ikke kun ét, men to, forskellige lande.

Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsår i USA og Australien, USA og New Zealand, Australien og New Zealand, eller to europæiske lande. Blandt de europæiske lande kan du vælge mellem at tilbringe dit udvekslingsår i Spanien, Frankrig, Italien og Tyskland. I New Zealand og Australien har du også mulighed for at vælge udvekslinget semester.

Forestil dig at starte din udveksling i USA og så flytte til solrige Australien, når vinteren starter. Eller få muligheden for at lære to nye sprog under din udveksling i Europa. Udover at få tonsvis af indtryk fra de forskellige kulturer, vild du også få venner, værtsfamilier og et netværk i to forskellige lande. To lande, to gane så meget sjov!

Se priser og hvad der er inkluderet for Combo High School

Ansøg om Combo High School

Summer High School - udveksling i sommerferien

Til dig som er nysgerrig omkring high school-livet i udlandet, men som ikke vil droppe skolen for et helt år i Danmark, er der mulighed for at ansøge om et Summer High School-program. På dette program går du på en high school i udlandet, imens du er på sommerferie fra din skole i Danmark, på et maksimum på tre måneder.

Du vil bo hos en værtsfamilie og gå på en lokal skole tæt på, ligesom på vores andre udvekslingsprogrammer. Den eneste forskel er, at programmet er kortere. Takket være dette, vil du rejse på et turist visum, som gør visum processen væsentligt hurtigere og nemmere. Ansøg om Summer High School for at den sjoveste og mest spændende sommerferie nogensinde!

Vi tilbyder udelukkende Summer High School i Australien

Se priser og hvad der er inkluderet for Summer High School 

Ansøg om Summer High School

Select High School - skræddersy dit udvekslingsophold

Select High School er programmet for dig som har et tydeligt billede af hvordan dit udvekslingsophold skal se ud. Måske ønsker du at studere tæt ved stranden, mulighed for at stå på ski i weekenderne eller gå på en specifik skole med et bestemt fokus? Eller måske ønsker du at dyrke en bestemt sportsgren eller studere nogle specifikke fag? Hvis det er tilfældet, så er dette programmet for dig.

Select High School  kan du vælge imellem en lang række af både public og private skoler i nogle af verdens sejeste byer. Hvad med at gå på high school i Los Angeles, London eller Auckland for eksempel? Du vil bo hos nøje udvalgte og godkendte værtsfamilier, tæt på din valgte skole.

Lad os høre om din præferencer når det kommer til område, aktiviteter og fag, så vil vi skræddersy dit udvekslingsophold præcis som du ønsker det. 

Vi tilbyder Select High School  i USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Irland, FrankrigSpanien og Italien

Se vores Select High School-priser

Ansøg om Select High School

Boarding School – oplev campuslivet

Som en almindelig udvekslingselev vil du bo hos en værtsfamilie og gå på en public eller privat High School. Når du går på Boarding School vil du både bo og studere på skolen, sammen med dine medstuderende. Boardingskoler er kendt for deres høje akademiske niveau, såvel som sport og fritidsaktiviteter. Dette er det perfekte valg for dig som går op i det akademiske niveau og gerne vil forberede dig til fremtiden på bedst mulig vis.

Du bor på en campus, oftest deler du værelse med en eller to medstuderende. Skoleprisen, campus og måltider er alle inkluderet i prisen. Det er en fantastisk mulighed for både at lære lokale og internationale elever fra hele verden at kende. Siden I bor sammen, vil du lære en masse nye mennesker at kende og få venner på ingen tid. 

Forberedelse til kommende studier

Ved at studere på Boarding School vil du opleve hvordan livet leves på campus. Denne måde at leve på er ofte forbundet med et højere niveau af studier, såsom college eller universitet. Derfor er det at gå på Boarding School en god måde at forberede sig på mere intense akademiske studier, samt det sociale såvel som den måde at bo på, som studerende.

Du kan vælge mellem en lang række af skoler og vælge den som passer bedst til dig, i forhold til område, akademiske tilbud, sport og aktiviteter, såvel som klima. Vi tilbyder Boarding School i USA, New Zealand, Storbritannien, Irland, og Frankrig.

Se priserne for Boarding School.

Ansøg om Boarding School

 

Ansøg i dag