Classic High School

udvekslingsorganisation

Classic High School er det traditionelle udvekslingsprogram og det program, som flest danske elever vælger. Programmet er perfekt for dig, som er åben og bare gerne vil have en sjov udvekslingsoplevelse. Din værtsfamilie vælger dig ud fra, hvad du har skrevet i din ansøgning. Din værtsfamilie kan bo i en større by, et charmerende lokalsamfund eller i et smukt naturområde.

Classic High School – destinationer

Vi tilbyder Classic High School-programmet i USA, Australien, New Zealand, Irland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Reunion, Italien, Argentina eller Japan. Uanset om du kommer til at bo i bjerge, sol, by eller lokalsamfund kan du være sikker på, at din destination giver dig en helt unik oplevelse. Kan du ikke vælge, hvilket land du helst vil bo i, anbefaler vi at du kigger nærmere på vores Kombi High School-program.

Områdeønsker og tilvalg

Når du rejser på vores Classic High School-program, vælger du dit udvekslingsland og vores kolleger i landet finder en værtsfamilie og en skoleplacering til dig efter at have modtaget din ansøgning. Du kan derfor bo i alle dele af landet. I nogle lande har du mulighed for at tilkøbe et områdeønske, som for eksempel Californien i USA, eller Cork i Irland. Du kan læse mere om dette under områdevalg under landet på hjemmesiden. I USA har du mulighed for at vælge vores Academic Exchange, hvor du kan vælge én ting, du får opfyldt. Det kan være, at du vil være sikret at kunne spille fodbold i USA eller at du vil være sikret at bo et sted, med et varmt klima.