Hent vores gratis guide til Efterskole i USA

Efterskole i USA

Kombiner et efterskoleophold med udveksling til USA i eller efter 9. klasse.

Er du klar til at udvide din horisont og blive kastet ud i nye og spændende oplevelser såvel som udfordringer? Så er Efterskole i USA, det helt rigtige valg for dig.

Efterskole i USA til den bedste pris

Du kan komme på Efterskole i USA til en helt enestående pris! Kontakt os for at høre mere om vores programpris, så du kan du få oplevelsen af at gå på en prestigefyldt Efterskole i USA.

I prisen er der blandt andet inkluderet undervisning, forsikring, flybilletter tur/retur, forberedende møder, Soft Landing Camp i New York, vejledning til visumansøgning samt skoleansøgning, 24/7 adgang til Dorm Parents & lokal kontaktperson.

https://www.explorius.dk/wp-content/uploads/sites/5/2022/06/USA-Boarding-Thornton-Maine-Grad-Boy-600x400-1.jpg

Vil du vide mere om Efterskole i USA?

Du kan bestille en gratis og uforpligtende vejledningssamtale med os, hvor vi kan give dig flere detaljer om programmet og høre, hvilke ønsker du har til din kommende efterskole.

Bestil en samtale her

Gratis guide til Efterskole i USA - hent dit eget online eksemplar nu!

Find ud af, hvordan din hverdag på Efterskole i USA kan se ud, hvad vi tilbyder på vores Efterskole program, hvilke aktiviteter du kan forvente i weekenderne og meget mere. Udfyld din information her og få tilsendt vores guide. Lad os guide dig til det perfekte udvekslingsår. Learn for Life!

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning