Webinar

Deltag i webinar den 14/9 | Oplev Spanien som udvekslingsstudent!

11:00 14 september, 2023

Er du studerende med ønsket om at udforske det fortryllende land Spanien som udvekslingsstudent? Vi er glade for at invitere dig til vores eksklusive webinarserie, der er skabt specielt til dig, der brænder for at begive dig ud på et spansk eventyr! Vores kolleger i Spanien vil give dig al den information, du har brug for, om High School-udveksling i Spanien, og selvfølgelig vil du have mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Vi forstår, at planlægning kan være udfordrende, så vi har arrangeret flere forskellige datoer for vores webinarer. På den måde har du flere muligheder for at deltage og samle al den værdifulde information, du har brug for. Dette webinar vil også blive afholdt på følgende datoer:
18 oktober 2023 kl. 17
16 november 2023 kl. 17
12 december 2023 kl. 17

Under hvert webinar vil vi dykke ned i vigtige aspekter af din kommende udvekslingsoplevelse i Spanien med fokus på skoleliv, spansk kultur og de unikke bånd, der dannes med værtsfamilier.
Benyt denne unikke chance for at lære mere om:

  • Skoleliv i Spanien: Få indsigt i det spanske uddannelsessystem, herunder strukturen på skolerne, de tilbudte fag og akademiske forventninger. Lær om fritidsaktiviteter, uddannelsesmuligheder og strategier for integration på skolen.
  • Spansk kultur og traditioner: Fordyb dig i den pulserende og mangfoldige kultur i Spanien. Udforsk den rige historie, kunsten, musikken og maden, der gør Spanien unikt. Opdag skikke, festivaler og traditioner, der fejres over hele landet.
  • At bo hos en spansk værtsfamilie: Lær om den uvurderlige oplevelse af at bo hos en spansk værtsfamilie. Forstå dynamikken i værtsfamilieforhold, kommunikationsstrategier og fremme gensidig forståelse. Opdag, hvordan det at bo hos en værtsfamilie vil berige din kulturelle fordybelse og give et støttende miljø under udvekslingen.
  • Få det maksimale ud af din udvekslingsoplevelse i Spanien: Optimer din tid i Spanien ved at sætte dig mål, omfavne nye oplevelser og gribe muligheder for personlig vækst. Udforsk destinationer, lokale seværdigheder og engagerende aktiviteter, der vil styrke din forståelse og værdsættelse af spansk kultur.

For at sikre dig en plads på et af vores andre webinarer, bedes du venligst registrere dig ved at bruge nedenstående links:
18 oktober
16 november
12 desember

Vær opmærksom på, at webinaret afholdes kl. 17.00 og vil vare cirka 60 minutter.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at forberede dig til en ekstraordinær udvekslingsoplevelse i Spanien! Registrer dig i dag og gør dig klar til at omfavne den pulserende kultur, lære sproget og skabe varige minder i det smukke land Spanien.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

*” indikerer påkrævede felte

Studerende*
Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN OPLEVELSE FOR LIVET

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i Spanien.

bestil en samtale Bestil vores high school-guide