Webinar

Webinar: USA Beach High Schools

13:00 17 maj, 2023

Velkommen til vores webinar om High School-udveksling til USA tæt ved stranden!

Leder du efter en unik mulighed for at opleve amerikansk kultur og livsstil, mens du nyder solen på nogle af verdens smukkeste strande? Eller er du en forælder, der vil give dit barn en uforglemmelig oplevelse, som vil udvide deres horisonter og åbne op for en verden af muligheder? Så deltag I vores webinar d. 17. maj kl. 19:00!

Under dette informative og inspirerende webinar vil du lære alt om vores High School-udvekslingsprogram og høre mere om high schools, der er placeret nær stranden i USA. Vi vil fortælle dig mere om fordelene ved at studere i udlandet, ansøgningsprocessen og hvad du kan forvente af din oplevelse.

Tilmeld dig her!

Men det er ikke alt! Vi vil have besøg af tre fantastiske high schools som vi tilbyder på vores program:

  • Shore Regional High School, New Jersey
  • San Luis Obispo High School, Californien
  • Indian River Charter High School, Florida

Uanset om du allerede overvejer at studere i udlandet eller bare er nysgerrig på, hvad det indebærer, så er vores webinar det perfekte sted at starte. Så sæt kryds i kalenderen d. 17. maj kl. 19:00 og gør dig klar til at høre mere om udveksling tæt ved stranden!

Tilmeld dig nu for at reservere din plads og gør dig klar til at begive dig ud på eventyret i dit liv.

En oplevelse for livet!

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Bestil vores high school-guide Begynd din planlæging