Vind et scholarship til Sommer High School Australien

Udvekslingsstudenter i Australien med surfboards

Lige nu har du mulighed for at vinde et scholarship til vores nye Sommer High School-program i Australien!

På Sommer High School-programmet tilbringer du 8-12 uger som udvekslingsstudent i Australien i løbet af den danske sommerferie. Du bor hos en australsk værtsfamilie, går på en lokal high school og får oplevet skønne Australien sammen med dine nye venner. Lyder det som en fantastisk sommerferie, eller hvad?

Vi uddeler to scholarships til dette program! 

Vores scholarship til Sommer High School

1 á 100 % – Et scholarship på 100 % af programprisen
1 á 10 % – Et scholaarship på 10 % af programprisen

Hvem kan søge?

For at kunne ansøge om scholarship skal du være mellem 14-18 år og have været til interview hos Explorius. Det er nemlig det første skridt, for at kunne komme på udveksling. Hvis du ikke har været til et interview endnu, kan du bestille et gratis og uforpligtende interview her.

Bestil et interview


Sådan gør du

Lav en video på max. 2 minutter. Du skal fortælle lidt om landet som du gerne vil på udveksling til, hvorfor du har valgt dette land og hvorfor vi skal vælge netop dig som vinder.

Videoen skal hedde "Scholarship 2019 USA" (eller) "Australien", og du sender den til os via dropbox – del med jamina.helt@explorius.dk og julia@explorius.dk

Du har til og med 15. marts til at sende os din video. Vinderne bliver kontaktet og offentliggøres på vores hjemmeside indenfor 1 uge fra fristen.Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 

Om Sommer High School Australien

OBS! Stipendiet kan ikke kombineres med andre kampagne-rabatter, som f.eks. Black Friday, Jule-tilbud, Hawaii-reunion, Område/statsvalg, Beach Guarantee etc.