Bestil din gratis High School-guide

Begynd at planlægge dit udvekslingsår som giver dig minder for livet

Udfyld formularen nedenfor, og din high school-guide vil blive sendt til din mail i PDF-format.

Når du først begynder at tænke på at tage på High School-udveksling, er det svært at holde op med at forestille sig, hvordan dit studieår i udlandet kunne blive. Der er helt sikkert meget at se frem til: den omsorgsfulde værtsfamilie, masser af nye venner, sjovt og læreige fritidsaktiviteter samt alt det, du vil lære, når du fordyber dig i en ny kultur og landets sprog.

Men for at nå dertil skal vi i gang med at planlægge dit udvekslingsophold. Tag det næste skridt og få inspiration til dit livsforandrende år i udlandet med vores high school-guide i dag.

High School-udveksling – det er vores job hos Educatius

Educatius har hjulpet studerende fra Danmark med at vælge og indmelde sig på et High School-udvekslingsprogram i udlandet siden 2009. Vi er eksperter i at sende studerende afsted mod deres high school-udvekslingseventyr!  

Det bredeste udvalg fra en globalt førende virksomhed

Educatius er en del af Educatius Group, et brancheførende internationalt netværk af High School-udvekslingsorganisationer. Vi er repræsenterede i hele verden og har opbygget langvarige relationer med tusindvis af High Schools og værtsfamilier i lande over hele verden. Uanset om du ønsker at studere i udlandet i en termin, et semester eller et helt skoleår, giver vi dig adgang til det bredeste udvalg af High School-udvekslingsprogrammer. 

Få et gratis vejledningssamtale i kalenderen

Der er mange muligheder at undersøge og mange beslutninger at træffe, når du planlægger at tage på en livsforandrende rejse. Vores eksperter i High School-udveksling er her for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge det program, der passer bedst til dine personlige og akademiske mål.  

Gør dig klar til næste skridt. Learn for life!

Learn for Life – tag på et udvekslingsår, der former din fremtid. Tag det næste skridt mod dit eventyr i udlandet. Bestil vores High School Guide i dag.

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Begynd din planlægning