Hvad er et år på udveksling?


Ansøgning til efterår 2020 er åben 🎓

Er du nysgerrig omkring at tage på udveksling og gå på high school i udlandet?

Os hos Explorius hjælper unge mennesker i alderen 14-18 år med at tage deres første skridt ud i verden som udvekslingsstudenter på high school. Med Explorius som din organisation får du det tryggeste, mest personlige og sjoveste udvekslingsår som findes.

Men hvad helt præcist er et udvekslingsår egentlig? Og hvordan bliver du udvekslingsstudent?

Det er meget nemmere end du tror - følg med her!


Helt kort: hvad er et udvekslingsår

At tage et år på udveksling betyder at du:

1. Tager en pause fra skolen hjemme

2. I stedet for går du på en skole i udlandet

3. Start i skole igen hvor du slap, når du er tilbage i Danmark igen

Som en udvekslingsstudent vil du enten bo hos en værtsfamilie eller på skolens campus. Du deltager i timerne ligesom alle de andre jævnaldrende og du får oftest også mulighed for at vælge nye og sjove fag. Du kan gøre det for et semester eller et akademisk år - det er helt op til dig, selvfølgelig.

 Så nemt er det!

Derudover bliver du også flydende i et nyt sprog, får venner fra hele verden og deltager i eventyr som dine klassekammerater i Danmark kun kan drømme om. Du vil få oplevelser som du kan gøre brug af i fremtiden, ikke mindst i fremtidig uddannelse og karriere.

Den største bonus er nok at du altid vil have en familie og venner i udlandet, som du kan holde kontakten med og besøge. Er det ikke vidunderligt?


Hvordan ansøger jeg?

At ansøge er nemt:

1. Send os din forespørgsel i dag

2. Vi kontakter dig, giver dig flere informationer og besvarer dine spørgsmål

3. Sammen aftaler vi så et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan tale mere med dig og mindst en af dine forældre. Vi lytter til dine ønsker og sikrer at dit udvekslingsår bliver ligesom du ønsker.


Vores mest populære studie destinationer

Hvis du følger vores udvekslingsstudenters takeover på Snapchat, så har du helt sikkert lagt mærke til at USA er den mest populære destination at studere i.

Det som fører vores elever til USA, er blandt andet:

  • Fantastisk high school-spirit og sjove klubber på skolen
  • Venlige og udadvendte klassekammerater og værtsfamilier
  • Typiske amerikanske helligdage (f.eks Halloween & Thanksgiving) med store fester
  • Kendte byer som Los Angeles, New York, Chicago og Houston.

Og på anden plads finder vi ...

student-surfer

Landet “Down Under”! Australien er egnet for dig som gerne vil opleve et high school-liv tæt på strande, smuk natur og solskin. Landet har kæmpet sig op som en tydelig favorit blandt vores udvekslingsstudenter indenfor de seneste år, og det er meget nemt at forstå hvorfor.

Ligesom i USA er befolkningen her varme og imødekommende. Du bliver også flydende i engelsk og kan også her vælge mange sjove skolefag. Vi har endda haft udvekslingsstudenter som har fået et dykkercertifikat (!) i et fag.

Ansøg om et high school-år


Priser og stipendier

Hvad et udvekslingsår koster afhænger af hvilket land du gerne vil studere i, men også hvilket program du vælger.

Classic High School er vores mest populære og økonomiske udvekslingsprogram. Det er det klassiske udvekslingsprogram hvor du vælger landet og så får du en skoleplads og en værtsfamilie. I mange lande kan du også vælge om du gerne vil studere i en bestemt by eller område.

Hvis du vælger Select High School eller Boarding School, stiger prisen. Det er fordi du kan arrangere dit udvekslingsår lige som du gerne vil, ved at vælge hvilken skole du gerne vil gå på.  På Boarding School bor du også på skolens campus i stedet for hos en værtsfamilie. 

Se priser & hvad der er inkluderet

Kan jeg ansøge om et stipendie?

Ja, det kan du! Få ansøgt om Explorius’ eget stipendie allerede i dag. Hvis vi ikke tilbyder et stipendie som passer til den udvekslingsdestination du ønsker, lige nu - så hold godt øje med os! Det sker at der til tider vil offentliggøres nye.

Og husk også at tjekke med dit lokale bibliotek og snak med din studievejleder på skolen. Nogle gange er der lokale stipendier at finde der og de har ofte langt færre ansøgere, hvilket hæver dine chancer for at få et. 


Send os din forespørgsel i dag!

Lyder et high school-udvekslingsår som noget for dig? Send os din forespørgsel i dag!