Hvilken organisation vil du vælge til dit udvekslingsprogram?

Udvekslingsstuderende på skateboard 

2020 har været et hårdt år for udvekslingsbranchen. Uforudsete rejserestriktioner og lukkede skoler har givet anledning til mange udfordringer. Nogle udvekslingsorganisationer har desværre set sig nødsaget til at lukke deres programmer i 2020 eller at melde konkurs – hvilket har resulteret i mange skuffede udvekslingselever.

Explorius Danmark er fortsat stabile og arbejder fortsat hårdt for at give vores elever deres udvekslingseventyr, trods disse svære tider! Vi tilhører moderselskabet Educatius Group AB, som har kreditværdighed AAA i Sverige (hvor vi har hovedkontor) og som har datterselskaber i 15 lande. Vi giver ikke op på vores elever, vores mission!

Vi kan garantere programmer i 2021, fordi VI ER:

  • En økonomisk stærk organisation med økonomisk råderum til at give hvad vi lover
  • Fysisk kontor i København, Danmark (nogle organisationer har lukket deres danske kontor og servicerer deres nordiske kunder fra ét samlet kontor) 
  • Dedikerede til at finde værtsfamilier og skoleplaceringer selv under svære omstændigheder (nogle organisationer opgav i stedet for at tilbyde det program, deres elever forventede) 
  • En organisation med søsterselskaber og tætte kolleger i mange lande - dette giver mange muligheder for vores elever! Når lande som Australien, New Zealand og Canadas grænser fortsat er lukkede, kan vi i sidste øjeblik tilbyde vores elever udveksling i lande som USA eller UK i stedet. På den måde kommer de på udveksling i 2020 og får udlevet udvekslingsdrømmen!
  • Tilbud om betaling med dankort!  Elever som tilmelder sig vil nu have muligheden for at betale med dankort eller Mastercard, hvilket kan være med til at sikre betalingen i tilfælde af uforudsete omstændigheder, som gør at programmet ikke kan finde sted

Ligemeget hvad fremtiden bringer, har Explorius Danmark stabiliteten, et bredt udvalg af forskellige programmer og ressourcerne til, at dit udvekslingsophold kan gennemføres.

Interesseret? Tilmeld dig her

Lav skiftet! 

Vær sikker på, at du har valgt det rette udvekslingsprogram!

Hvis du er i tvivl, er det nemt at vælge. Hvis du allerede har tilmeldt dig et andet sted og ikke føler dig helt tryg, er vi her for dig!

Lav skiftet til en anden organisation (os!), som har bevist at være stabil og som har haft succes med at sende eleverne afsted i 2020, det vil du ikke komme til at fortryde. Hvis du har tilmeldt dig en anden organisation, kan du skifte til Explorius Danmark og blive en del af vores 2021 program.

Du har muligvis allerede indbetalt et ikke-refunderbart beløb til en anden organisation. Hvis dette er tilfældet, skal vi blot se din faktura. Når du i stedet tilmelder dig high school programmet hos os, tilbagebetaler vi dig det depositum, som du mister hos den anden organisation (op til 1.000 Euro).

Hvis du tilmelder dig inden d. 31. december, får du vores nye tryghedsforsikring (afbestillingsforsikring) med gratis!