Sidste chance – få sikret din high school-plads til 2020!

Grib chancen mens der stadig er pladser til 2020 – tag et år på udveksling!

Som udvekslingselev med Explorius får du mulighed for at styrke dine sprogkundskaber, få venner fra hele verden og få en unik oplevelse, som du kan huske tilbage på hele livet.

Vi har et begrænset antal pladser til vores udvekslingsdestinationer på Classic High School-programmet så hvis du vil sikre dig en plads, er det nu, du skal tilmelde dig.


USA 🇺🇸

– 5 pladser tilbage!

Opleve den ægte ”high school spirit” på et udvekslingsår i USA! Som udvekslingselev fejrer du Thanksgiving, kommer til prom og har en hverdag som en amerikansk teenager på high school.

Det tiltrækkende ved USA er blandt andet:

  • Fantastisk high school-spirit, sjove skoleaktiviteter og en masse sport
  • Venlige og udadvendte klassekammerater og værtsfamilier
  • Typiske amerikanske højtider (f.eks. Halloween & Thanksgiving) som fejres i stor stil
  • Berømte byer som Los Angeles, New York, Chicago og Houston
Få sikret din plads til USA

Hvordan sikrer jeg mig en plads? 🌎🎓

Du sikrer din plads på programmet ved at gøre følgende:
1. Tilmeld dig et gratis og uforpligtende møde
2. Vi kontakter dig, fortæller dig mere om os og svarer på dine spørgsmål
3. Vi aftaler et tidspunkt som passer dig og mindst en af dine forældre. Under mødet lærer vi dig at kende og hører om dine drømme og forventninger til et udvekslingsophold!


Hvordan påvirker Coronavirus min afrejse?

Den nuværende situation med Coronavirus er i alles tanker lige nu. Vores allervigtigste opgave er, at du føler dig tryg ved at skulle på udveksling. Vi ser en positiv udvikling i de lande, hvor virussen først viste sig, og vi er optimistiske omkring afrejse sommer og efterår 2020. Hvis der til den tid stadig er rejserestriktioner som gør, at du ikke kan rejse som planlagt vil vi:

  1. tilbyde dig udveksling i et andet land
  2. udskyde programmet – enten til en fleksibel startdato aftalt med din kommende skole eller udskyde til næste semester eller næste år
  3. refundere programudgiften

Hvorfor skal jeg vælge Explorius?

Vi er førende indenfor international udveksling og har været på markedet siden 2002, hvilket giver os on unik viden og erfaring. Vi fokuserer på kvalitet, personlig vejledning og sikkerhed og vores mål er, at gøre udvekslingsopholdet så sjovt og lærerigt, som muligt. Vores team er altid tilgængelige ligemeget hvornår du måtte have brug for os, både lokalt og globalt. Derudover mener vi, at vi er det bedste valg fordi:

  • Vi er en del af den største organisation i verden, Educatius Group, som udelukkende fokuserer på længerevarende high school-programmer i udlandet. Dette giver os, sammen med andre faktorer, sikkerhed og fleksibilitet til at udbyde udvekslingsprogrammer i mange lande, samt specifikke områder, stater og skoler.
  • Vi har vores eget netværk af kolleger i alle lande, hvor vi tilbyder udvekslingsophold. Hvis en værtsfamilie skulle vælge at trække sig, finder vi en ny, godkendt værtsfamilie. Eleven får en lokal kontaktperson som bor i området i værtslandet, ligesom eleven også får sin egen kontaktperson i Danmark og nødtelefon som er åben døgnet rundt.
  • Som Educatius Group’s offentlige kreditvurdering i Sverige viser, så er vi indenfor top .03% af svenske virksomheder som viser laveste risiko.

Det er nemt - start din ansøgning i dag!

Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og aftaler et møde med dig, hvor både du og dine forældre kan stille spørgsmål, høre om os og vi kan lære dig at kende! Samtalen er uforpligtende og koster ikke noget.

Vær opmærksom på at alle farvede felter skal udfyldes. Feltet med telefonnummer og e-mail adresser kan ikke udfyldes med tilfældig tekst, det skal være i korrekt format.

Aftal et møde med os og vi hjælper dig videre!  

Udfyld dine personlige oplysninger