Studér på high school i Spanien

Vil du opleve et år på high school i et varmt klima med smukke strande og lækker mad? Og samtidig blive flydende i spansk? Måske du leder efter et alternativ til Uruguay, Argentina, Paraguay eller et andet spansktalende land, som udvekslingsdestination til efterår 2020? Så er Spanien det rette valg for dig.

At gå på high school i Spanien er en enestående mulighed som dig mellem 14–18 år bare skal gribe. Du vil opleve siesta, Middelhavets strande og den varme og åbne spanske kultur. Du vil også møde mennesker fra hele verden og udforske nye, spændende steder.

Et uforglemmeligt udvekslingsår venter på dig i Spanien!

Hvorfor skal du tage på udveksling til Spanien?

Der er masser af gode grunde til at vælge, at tage en pause fra skolelivet i Danmark og i stedet udforske det spanske high school liv.

Spanien er en af de mest populære destinationer i Europa blandt vores udvekslingselever og her er nogle af grundene:

  • At opleve en farverig nation med en rig kultur, et behageligt klima og en smuk natur
  • Bliv flydende i spansk – med mere en 400 millioner spansktalende, er sproget et af de mest talte i hele verden
  • Afslappede mennesker og en tilbagelænet livsstil – Spaniere er kendte for deres eftermiddagspause og deres mañana livsstil
  • Fantastik underholdning – Gå ikke glip af chancen for at se verdensklasse fodbold i klubber som Barcelona og Real Madrid, og oplev også den smukke og verdenskendte Flamengo dans
  • God forberedelse til fremtidige universitetsstudier eller karrierer. International erfaring er et must nu om dage og jo før du får det, jo bedre!

Soft Landing Camp i Barcelona er inkluderet i prisen. Få den bedst mulige forberedelse ved at tilbringe 5 dage på Explorius’ Camp i Barcelona sammen med andre udvekslingselever.

Ansøg om et år på high school

Hvad er den nuværende situation i Spanien?

Spanien melder om et lavt antal daglige smittetilfælde af Coronavirus og åbnede deres grænser for EU-borgere d. 21. juni. Myndighederne forventer, at skolerne åbner til september.

Ifølge den spanske regering starter det akademiske år 2020/2021 i september og selvom der ikke er fastsat en endelig startdato, skal alle elever tilbage til skolen efter sommeren.

(senest opdateret 26/6)

Vi har stadig pladser til Cadiz og Alicante for 2020

Det er stadig muligt at tilmelde sig et udvekslingsophold i Spanien til efteråret. Vores kolleger i Spanien har forlænget ansøgningsfristen og vil gerne tage imod flere elever. Vi har også stadig ledige pladser i både Cadiz og Alicante.

Cadiz

I Cádiz finder du nogle af Spaniens smukkeste strande og et af landets største karnevals, som hvert år afholdes over 11 dage. Den forhistoriske kystby ligger i det sydvestlige Spanien og tiltrækker hvert år turister fra hele verden.

Hvis du er sporty, vil du elske at bo her. Du kan prøve surfing, golf eller løbe ture langs vandet. Byen er meget populær blandt udvekslingselever, så du møder nye venner fra mange forskellige lande, hvis du bor her. Eleverne samles ofte efter skole på stranden, hvor de hænger ud sammen og har det sjovt.

Alicante

Alicante er et sommerparadis på den smukke Costa Blanca kystlinje i den sydøstlige del af Spanien. Byen er kendt for sine palmeflankerede boulevarder, shoppinggader, hvide sanstrande og det pulserende sociale liv.

Gennemsnitstemperaturen er 18 °C med milde vintre og varme somre. Alicante er derfor det perfekte valg for dig, som elsker livet i solen tæt på smukke sandstrande. I Alicante får du den ægte spanske oplevelse i smukke omgivelser og med spændende fritidsaktiviteter inden for rækkevidde.

Hvordan bliver man udvekslingselev?

At blive udvekslingselev er nemt:

  1. Indgiv din interesse i dag
  2. Vi vil kontakte dig og fortælle dig mere om processen og de videre skridt
  3. Sammen aftaler vi et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke mere om dine tanker og drømme med dig og dine forældre. Vi vil lære dig at kende, så vi kan give dig dit drømmeopghold.

Med Explorius får du en fantastisk sjov, sikker og givende oplevelse i Spanien!