Kun med Explorius – En sikker investering

Hos Explorius giver vi vores udvekslingselever et sjovt og trygt udvekslingsår. Ingen forudså det, der ramte i foråret 2020, men vi er forberedte på udvekslingsåret 2021-2022.

For at du skal føle dig tryg ved et udvekslingsophold, får du vores afbestillingsforsikring, som sikrer din indbetaling i tilfælde af, at noget uforudset sker inden afrejse, som forhindrer afrejse. Forsikringen er unik og vi er den eneste organisation i udvekslingsbranchen, som tilbyder den.

Forsikringen koster normalt 2950,- (for Classic-program) og 4950,- (for Select) - men hvis du tilmelder dig inden d. 28. februar, får du tryghedsforsikringen gratis!

Vis din interesse

Beskyt din betaling med vores unikke tilbud – gratis indtil 28. februar

Med vores udvidede afbestillingsforsikring er du beskyttet mod det uforudsete, som kan forhindre din afrejse. Du vil være dækket af følgende:

 • Sygdom hos eleven eller et nært familiemedlem (lægeerklæring kræves)
 • Dødsfald i den nære familie
 • Eleven eller en i den nære familie skal i karantæne, som forhindrer en rettidig afrejse
 • Eleven har feber eller der er mistanke om COVID
 • Rejserestriktioner ved afrejse grundet en epidemi* som var ukendt ved tilmeldingstidspunktet
 • Naturkatastrofe eller terrorangreb inden for 100 km af elevens placering 30 dage inden afrejse
 • Uanmeldte flystrejker
 • Misset fly ved afrejse

Vi håber ikke, at ovenstående bliver en realitet, men hvis det er tilfældet, kan du aflyse dit program og få programprisen refunderet (minus depositum og forsikringsprisen).

Denne dækning kombineret med vores politik omkring kommende rejserestriktioner grundet COVID-19, gør det trygt at tilmelde sig et udvekslingsophold med Explorius.

Prisen for forsikringen er 2950,- (for Classic) og 4950,- (for Select) - men hvis du tilmelder dig inden d. 28. februar, får du forsikringen med gratis!

* Betinget af, at epidemien ikke klassificeres som en pandemi af WHO.

Vi er alle forsikrede, når du er forsikret

Desværre er der mange udvekslingsorganisationer, som har haft en svær tid og nogle er endog gået konkurs, hvilket har store konsekvenser for deres kunder. Vores moderselskab, Educatius Group AB rangerer som AAA i Sverige, hvor vores hovedkvarter ligger. Ved at tilbyde en udvidet forsikring til alle vores kunder sikrer vi ikke kun dig, men også vores organisation, så vi bliver endnu mere stabile. Vi vil være her for dig i mange år frem!

Vis din interesse

Hvordan påvirker Coronavirus mit ophold og min betaling?

Coronavirus påvirker alle lige nu. Vores topprioritet er, at du føler dig tryg ved et udvekslingsår. Derfor vil vi, udover at tilbyde tryghedsforsikringen, tilbyde dig de bedst mulige løsninger. Vi er alle optimistiske omkring situationen i 2021 og afrejserne her. Derfor, hvis der stadig er rejserestriktioner ved afrejsetidspunktet som forhindrer indrejse, vil vi:

 1. Tilbyde udveksling i et alternativt land
 2. Flytte programmet - enten til en fleksibel startdato givet af skolen eller udskyde programmet et semester eller et år
 3. Refundere programprisen

Vores 2021 Programløfte

Følg vores elever, som er afsted nu i 2020

Vi er stolte af, at det er lykkedes at sende elever afsted til et nyt og spændende år på udveksling i et spændende land. Vi har elever i USA, UK, Irland, Spanien, Frankrig, Tyskland. Du kan følge deres eventyr på vores Instagram og Snapchat.

Hør mere allerede i dag! 

Lyder et high school udvekslingsophold som noget for dig? Tilmeld dig allerede i dag for at høre mere!

Aftal et møde med os og vi hjælper dig videre!