Sidste chance - Udvekslingsophold 2021/2022

Sidste chance før pladserne til 2021/2022 er udsolgt – tag på udvekslingsophold!

Som udvekslingselev med Explorius får du muligheden for at lære et nyt sprog, møde nye venner fra hele verden og få en unik oplevelse, som du vil huske resten af livet.

Vi har et begrænset antal pladser på vores SELECT og Classic High School udvekslingsdestinationer - så tilmeld dig nu for at være sikret én af de sidste pladser!

England

- Få pladser tilbage!

Oplev det engelske high school-liv som udvekslingselev! Grib chancen for at opleve landets imponerende historie og de spændende traditioner. Med det humoristiske og elskværdige engelske folkefærd er det nemt hurtigt at føle sig hjemme i det fascinerende land.

Læs mere om udveksling i England.

Få sikret din plads i England

Italien

- Få pladser tilbage!

Gå på high school i et af de smukkeste lande i verden! Der vil være en masse at opleve under dit udvekslingsophold – alt fra historiske monumenter og ældgamle ruiner til restauranter, bjerge og strande.

Læs om udveksling i Italien

Få sikret din plads i Italien

Tyskland

- Få pladser tilbage!

Oplev den tyske kultur og bliv flydende i et af verdens mest talte sprog! Tyskland er kendt for sin kulturelle diversitet, festivaller og historiske monumenter.

Læs mere om udveksling i Tyskland.

Få sikret din plads i Tyskland

Frankrig

- Få pladser tilbage!

Gå på high school i det mest besøgte land i verden! Oplev kulturen, indbyggerne, historien og maden, som har gjort mange mennesker verden over frankofile.

Læs mere om udveksling i Frankrig

Få sikret din plads i Frankrig

Spanien

- Få pladser tilbage!

Spaniens skønne klima, smukke natur og afslappede livsstil tiltrækker udvekslingselever fra hele verden. Her vil du blive flydende i spansk, mens du nyder sol, strand og storbyliv.

Læs mere om udveksling i Spanien

Få sikret din plads i Spanien

Hvordan påvirker Coronavirus min udveksling?

Situationen med Coronavirus har fyldt meget i alles bevidsthed verden over det seneste år. Vores største prioritet er, at du føler dig tryg ved et udvekslingsår. Vaccinationsprogrammer er rullet ud verden over og vi ser en positiv tendens i langt de fleste af vores udvekslingsdestinationer. Hvis der er rejserestriktioner ved afrejsetidspunktet som forhindrer din afrejser, kan du:

  • Vælge en alternativ udvekslingsdestination.
  • Udskyd dit ophold – enten til en fleksibel startdato fra din kommende skole eller udskyde et eller to semestre.
  • Få refunderet programprisen inklusiv depositum.

Følg vores 2020/2021 elever

Du kan følge vores nuværende elever på deres 2020/2021 udveksling. Vi har en ny takeover hver uge på Snapchat, ligesom du også kan følge vores elevers eventyr på vores elev blogs.

Hvordan sikrer jeg min plads?

Følg nedenstående trin for at få sikret din plads:

  1. Kontakt os i dag
  2. Vi vil herefter ringe dig op og fortælle om de næste skridt i processen.
  3. Sammen aftaler vi et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan fortælle meget mere og lære dig og minimum en forælder at kende. Vi lytter til dine ønsker og drømme til et udvekslingsophold.

Få sikret din plads