Sidste chance - Udvekslingsophold i USA 2021/2022

Udvekslingsstuderende løber og cykler med amerikanske flag

Grib chancen før pladserne til 2021/2022 er væk - tag på udvekslingsophold i USA!

Oplev den klassiske high school spirit under dit udvekslingsår i USA! Som udvekslingselev vil du opleve Thanksgiving, prom og hverdagen som amerikansk teenager på high school. 

Efterskole i USA – kun få pladser tilbage

Efterskole i USA (Boarding School) er det perfekte program for dig, som gerne vil have mange tætte internationale venskaber på dit udvekslingsår. Du vil bo på en amerikansk efterskole med gode faciliteter, venner, lærere og med klasseværelset inden for gåafstand. Vi har kun ni pladser tilbage til dette års program - så ansøg nu, hvis du vil have en plads!

Læs mere om Efterskole i USA

Ansøg om efterskole i USA

SELECT High School

SELECT High School er programmet for dig, som har en klar forestilling om, hvordan dit udvekslingsophold i USA skal se ud. På SELECT kan du selv vælge din skole. Måske vil du gerne dyrke en bestemt sportsgren, læse nogle bestemte fag eller bo i en af de meget populære byer i USA. Valget er dit!

Eksempler på skoler

Herunder kan du se eksempler på, hvilke skoler du kan vælge i USA. Vi har et stort antal skoler som stadig er mulige til 2021. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige skole ud fra dine drømme og ønsker; er der en bestemt sportsgren eller aktivitet, sørger vi for at finde skolen der udbyder det til dig.

El Camino Real Charter High School

Sportshold på El Camino Real Charter High School i USA

El Camino Real Charter High School ligger i Woodland Hills som er en forstad til Los Angeles. Skolen har et godt akademisk niveau og gode muligheder inden for underholdningsbranchen, mode og ingeniørvidenskab. Det er ikke tilfældigt, at skuespillerne Tiffany Haddish og America Ferrera gik her. Skolen har moderne faciliteter inden for teater, et bibliotek og forskellige sportsgrene. Skolens sportshold har også stor succes og har vundet flere mesterskaber - blandt andet i fodbold og tennis.

Skolepris: $31,145 USD

Læs mere om El Camino Real Charter High School her.

Winthrop High School

Cheerleaders på Winthrop High School Massachusetts Public School i USA

Winthrop High School ligger på North Shore i Massachusetts, tæt på både lufthavn og det centrale Boston. Skolen er blandt de 20 bedste skoler i delstaten Massachusetts - kåret af Washington Post. De har for nyligt renoveret hele campus og blandt faciliteterne finder man blandt andet et topmoderne træningsanlæg og et forsknings- og datalaboratorie. Skolen tilbyder forskellige sportsgrene og kunstformer, blandt andet ishockey, basket, golf, cheerleading, drama, fotografering og digital kunst.

Skolepris: $32,145 USD

Læs mere om Winthrop High School her.

Rockford High School

Griner udvekslingsstudenter

Rockford Public Schools er en skole, som ligger i Rockford, Michigan. Her kan eleverne opleve det amerikanske liv i forstaden, men med en transporttid på kun 20 minutter ind til Grand Rapids (Michigans næststørste by). På skolen er der moderne klasselokaler og sportsanlæg. Rockford har vundet over 50 State Athletic Championships. De tilbyder også fag for elever med interesse for musik.  

Skolepris: $20,145 USD

Læs mere om Rockford High School her.

Hamilton High School

Studerende på et fodboldanlæg på Hamilton High School

Hamilton High School ligger i Chandler, tæt på Arizonas hovedstad Phoenix. Skolen har et godt akademisk niveau og tilbyder mange spændende fag. De har fået flere udmærkelser for blandt andet deres udbud af matematik og naturvidenskab. På skolens campus er også et lækkert bibliotek, sportsanlæg og en opvarmet pool. Hamilton har mange sportsgrene, blandt andet kan du spille tennis, fodbold, golf og volleyball. Der er også gode muligheder inden for kunst, film og design.  

Skolepris: $24,145 USD

Læs mere om Hamilton High School her

Hvad indgår i prisen?

Udover skoleprisen, skal der betales en Servicepakke til Explorius på 49.950,-. Denne servicepakke er obligatorisk og indeholder forberedelse, vejledning, fly, Soft Landing Camp m.m.

Læs mere om SELECT High School.

Ansøg om SELECT High School

Hvordan påvirker Coronavirus min afrejse?

Situationen med Coronavirus har været i alles tanker det sidste år. Vores vigtigste opgave er, at du føler dig tryg ved dit udvekslingsophold. USA har startet deres vaccinationsprogram og det går stærkt. Den nye administrations mål er at give 100 millioner vaccinationer i løbet af dets første 100 dage ved magten, og de er godt på vej til at nå dette mål. I løbet af februar, blev der givet omkring 1.7 millioner vacciner dagligt.

Hvis der ved afrejsetidspunktet skulle være restriktioner, som forhindrer din afrejse, kan du:

  • Rejse til en anden destination
  • Udskyde dit program – enten til en fleksibel startdato givet af din skole, eller et eller to semestre
  • Få programprisen refunderet inklusiv depositum

Foølg vores 2020/2021 elever

Du kan følge vores 2020/2021 elevers udveksling. Vi har en ny takeover hver uge på Snapchat og du kan læse mere om deres eventyr på vores elev blogs.

Hvordan sikrer jeg min plads?

Følg nedenstående trin for at få sikret din plads:

  1. Kontakt os i dag.
  2. Vi vil herefter ringe dig op og fortælle om de næste skridt i processen
  3. Sammen aftaler vi et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan fortælle meget mere og lære dig og minimum en forælder at kende. Vi lytter til dine ønsker og drømme til et udvekslingsophold.

Få sikret din plads

Er du interesseret i en af vores andre destinationer? Her finder du listen over lande, som stadig har pladser til skoleåret 2021/2022.