Sidste chance - Udveksling til USA 2022/2023

Vil du på udveksling til USA? Grib chancen nu inden de sidste pladser til 2022/2023 er taget! Som udvekslingsstudent i USA får du chancen for at opleve den sande High School spirit som amerikanske skoler er kendte for. Find ud af, hvordan livet er som en amerikansk teenager mens du oplever sportskonkurrencer, sjove aktiviteter og events, som prom og homecoming.

Classic High School - sikre din plads inden d. 11. marts

Classic High School i USA er det mest populære program blandt vores elever. Du bor hos en godkendt værtsfamilie et sted i USA, og får et tæt indblik i den amerikanske kultur. Sikre din plads hurtigst muligt - da vi har få pladser tilbage til efteråret 2022/2023, og vores tilmeldingsfrist nærmer sig.

Vi har oplevet en enorm interesse for udveksling i år, og det betyder, at vores tilmeldingsfrist for USA Classic program 2022/2023 er tidligere end normalt.

For at komme på udveksling til USA skal du skrive en ansøgning, hvilket er en proces, der tager 3 ugers tid. Vi støtter og vejleder dig gennem hele processen, men vi nærmer os deadline for, hvornår USA lukker tilmeldingen for nye ansøgninger.

Tilmeldingsfrist for USA Classic - efteråret 2022

For at kunne opfylde din drøm om at komme på udveksling til USA skal du inden d. 11. marts have afholdt en vejledningssamtale med os og accepteret din udvekslingsplads.

Er du interesseret i vores USA Classic High School program, så bestil din vejledningssamtale i dag, så vi kan maksimere dine chancer for at få en af de sidste pladser samt en god ansøgningsproces. Samtalen er naturligvis gratis og uforpligtende.

 Sikre din plads til USA Classic 

Select High School – Grib muligheden nu!

Vores Select High School program til USA er for dig, der har en klar vision om, hvordan dit udvekslingsår skal være. På vores Select program er du med til at skabe rammerne for dit eventyr. Du har måske et ønske om at opleve en bestemt sportsgren, et område, en skole eller et fag? Del dine ønsker med os, og vi finder den perfekte mulighed til dig!

Flere af vores Select High School er tæt på at nå deres fulde kapacitet for 2022/2023, derfor skal du sikre din plads nu, hvis du drømmer om et Select program til USA. Læs mere om vores mest populære High Schools her

Sikre din plads til USA Select 

Hvordan sikrer jeg min plads?

Følg disse simple trin for at sikre din plads:

  1. Udfyld formularen 
  2. Herefter kontakter vi dig og fortæller dig mere om udveksling med os!
  3. Sammen aftaler vi en dato for en gratis og uforpligtende samtale sammen med den kommende udvekslingselev og en forældre.Vi lytter til jeres ønsker og er klar til at besvare jeres spørgsmål.