Hent vores gratis guide til Efterskole i USA

Få tilsendt din guide her

Scholarship Program til Efterskole i USA - spar 5000 DKK!

Kombiner et efterskoleophold med udveksling til USA.

Er du klar til at udvide din horisont og blive kastet ud i nye og spændende oplevelser såvel som udfordringer? Så er Efterskole i USA, det helt rigtige valg for dig.

Unikt og tidsbegrænset Scholarship tilbud

Lige nu kan du blive godkendt til et Scholarship Program hos os, hvor du kan komme på Efterskole i USA til en helt enestående pris.

På vores Scholarship Program har du mulighed for at spare 5000 DKK. Derfor kan du få oplevelsen af at gå på en prestigefyldt Efterskole i USA for 131.500 DKK.

I prisen er der blandt andet inkluderet undervisning, forsikring, flybilletter tur/retur, forberedende møder, Soft Landing Camp i New York, vejledning til visumansøgning samt skoleansøgning, 24/7 adgang til Dorm Parents & lokal kontaktperson. 

Bliv godkendt til vores Scholarship  

Vores Scholarship program gælder kun for elever, der ønsker at tage på Efterskole i USA til efteråret 2022. For at blive godkendt til vores Scholarship Program kræver det, at du inden d. 28. februar har afholdt en vejledningssamtale med os. 

Bestil en samtale her

Gratis guide til Efterskole i USA - hent dit eget online eksemplar nu!  

Find ud af, hvordan din hverdag på Efterskole i USA kan se ud, hvad vi tilbyder på vores Efterskole program, hvilke aktiviteter du kan forvente i weekenderne og meget mere.  

Udfyld din information her og få tilsendt vores guide