Super Early Bird tilbud - Dit High School udvekslingsår

Bliv udvekslingsstudent til 2023/24 - Dit udvekslingsår til Super Early Bird pris

Drømmer du om at tage på udveksling til efteråret 2023? Lige nu kan du få din High School oplevelse i udlandet til den bedste pris. Vores Super Early Bird tilbud betyder, at du får en rabat på 5000 DKK på vores nuværende programpriser uanset, hvilken destination du drømmer om at opleve. 

Vi har udvekslingsprogrammer til 13 lande, og du kan vælge vores Classic High School program eller Select High School program alt efter, hvad der matcher dine ønsker. Drømmer du om et High School år i USA, Australien, Spanien eller måske CanadaLæs mere om alle vores destinationer.

Super Early Bird Tilbud - Til alle udvekslingsprogrammer  

Vores programpriser kommer til at stige, og derfor er vores Super Early Bird tilbud perfekt for dig, som allerede har taget beslutningen om at tage på udveksling til 2023.

For at sikre dig dit udvekslingsophold til vores 2022 programpriser samt en rabat på 5000 DKK, skal du acceptere din plads inden d. 31. maj 2022. Vores Super Early Bird tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Gå ikke glip af chancen for at booke din High School oplevelse til årets bedste pris! Vis din interesse i dag for at sikre dig vores Super Early Bird tilbud.

Bliv en Super Early Bird

Ansøg nu og få den bedste pris på dit High School udvekslingsår 

Det første skridt for at blive godkendt til vores Super Early Bird tilbud er, at bestille en personlig vejledningssamtale med os.

Det er gratis og uforpligtende. En personlig samtale med os er en mulighed for, at vi kan lære hinanden bedre at kende. Til samtalen har du mulighed for at stille spørgsmål til vores engageret ambassadører, som er vores tidligere udvekslingsstudenter.

Du skal have afholdt din personlige samtale med os, samt accepteret din udvekslingsplads inden d. 31. maj 2022, for at blive en Super Early Bird.  

Super Early Bird udvekslingsprogram & programpriser  

Se din programpris med Super Early Bird tilbuddet for alle vores destinationer.

Hent vores programpriser her

Hvad er inkluderet i programprisen?

 • Skoleplacering
 • Placering i en nøje udvalgt værtsfamilie
 • Soft Landing Camp
 • 24/7 nødtelefon – i både Danmark og værtslandet
 • Forberedende møder inden afrejse
 • Velkomstmøde i dit værtsland
 • Modtagelse i værtslandet af værtsfamilie eller personale
 • Vejledning med ansøgningsprocessen og visumansøgning
 • Lokal kontaktperson hos Explorius i Danmark & i dit værtsland
 • Din egen Explorius-mentor
 • Reunion med andre udvekslingsstudenter i Danmark
 • Explorius diplom efter fuldført udvekslingsår

Vores High School destinationer 

Hos Explorius er vi One Team Across the Globe, og det betyder at vi har kollegaer i hele verden, der står klar til at give dig den bedste støtte inden, under og efter dit udvekslingseventyr, så du kan få en unik High School oplevelse.

Som en del af en stor organisation, der fokuserer på High School programmer, kan vi tilbyde mange forskellige destinationer. Læs mere om USA, Canada, Australien, New Zealand, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Irland, Storbritannien, RéunionJapan og Argentina.

Bliv en Super Early Bird

Livet som udvekslingsstudent  

Som udvekslingsstudent bor du hos en godkendt værtsfamilie eller på skolens campus. Du oplever livet som teenager i dit værtsland, deltager i undervisningen og oplever nye sjove fag eller sportsgrene. 

Inden du tager afsted, holder vi hos Explorius vores Get Ready møder, hvor vi forbereder dig til dit udveklingsophold. Du får mulighed for at møde tidligere udvekslingsstudenter, og får værdifulde råd til dit kommende udvekslingsophold. Under dit ophold har du en lokal kontaktperson i dit værtsland samt en mentor i Danmark. 

Hvorfor tage et udvekslingsår?

Et udvekslingsår byder blandt andet på:

 • Nye venskaber for livet
 • Du bliver flydende i et nyt sprog
 • Få en masse unikke kulturelle oplevelser
 • Du udvikler dine sociale og akademiske evner

Læs mere om her, hvordan vores udvekslingsophold fungerer

Hvilket udvekslingsprogram er bedst for dig?

Hos Explorius har vi alt fra traditionelle udvekslingsprogrammer til mere skræddersyet udvekslingsprogrammer. Sammen finder vi det program, som passer til dig.  

Udvekslingsår på Select High School 

Vi anbefaler Select High School til dig, der ønsker et skræddersyet udvekslingsår - helt efter dine ønsker og interesser. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og glad hos din værtsfamilie, og derfor har vi vores 100 % Host Family Happiness Commitment.

Udover at bo hos en fantastisk værtsfamilie kan du være med til at bestemme, hvordan din hverdag skal se ud. Har du en bestemt sport du gerne vil opleve, et yndlingsfag eller er der en bestemt by du gerne vil opleve? Så er Select High School udvekslingsprogrammet for dig.

 “Jeg valgte Select fordi jeg hele tiden har haft et klart billede af, hvordan min udveksling skulle se ud. Jeg kunne vælge både sted, skole og cheerleading. Året overgik alle mine forventninger.” – Hanna i Californien, USA

Bliv en Super Early Bird

Udvekslingsår på Boarding School 

Vores Boarding School udvekslingsprogram er perfekt for dig, der gerne vil bo på campus sammen med dine venner. Som Boarding School udvekslingsstudent vil du få en helt unik oplevelse med nye venner, sociale aktiviteter og en masse faciliteter inden for gåafstand.

Brug dit udvekslingsår sammen med dine nye venner og oplev en masse i weekenderne, hvor der bliver arrangeret forskellige ture. Oplev den fantastiske og imødekommende kultur på en Boarding School i udlandet. 

“Noget af det bedste ved at gå på Boarding School er, at jeg oplever hele året sammen med både lokale og andre internationale elever” – Silvia

Følg vores udvekslingsstudenter på deres eventyr 

Følg vores Nordiske Instagram konto, vores Danske snapchat og Facebook. Du kan også se med på vores TikTok, hvor vi deler videoer fra vores elever og kontorer rundt omkring i verden.

Sikre dit High School udvekslingsår til 2023 - Få den bedste pris

Er du klar til at tage det næste skridt hen imod din High School oplevelse i udlandet? Så grib chancen nu, så du kan komme afsted til den bedste pris.