Tag det næste skridt mod et udvekslingsår i udlandet

Book en gratis samtale med vores high school-eksperter

Den nemmeste måde at få mere information omkring det at tage på et udveklsingsår er ved at booke et møde med os. Vi har arbejdet i udvekslingsbranchen i næsten 20 år og kan besvare alle spørgsmål og tanker du måtte have. Måske ved du allerede hvor du gerne vil hen? Eller måske ønsker du bare mere information omkring hvad et udvekslingsår er? Vi er her for at vejlede dig igennem processen.

Vil du gerne vide mere omkring vores aktuelle tilbud og muligheder for at ansøge om stipendier?

Under samtalen vil vi fortælle dig mere omkring vores aktuelle tilbud og hvilke gode alternativer vi tilbyder i forhold til økonomi, rabatter og stipendier som du har mulighed for at benytte dig af, når du ansøger om et år på udveksling med os.

Lige nu: Super Early Bird-tilbud på alle udvekslingsprogrammer!

Book tidligt - Få 5000 DKK i rabat

Ansøgninger til udvekslingsåret 2023/24 er i fuld gang. Book din udvekslingsplads senest d. 31. maj for at blive en Super Early Bird. Med tilbuddet sparer du 5000 DKK på dit udvekslingsprogram.

Gå ikke glip af chancen for at booke dit udvekslingsår til årets bedste prisBestil en gratis og uforpligtende vejledningssamtale med Explorius i dag. Vores High School eksperter fortæller dig mere om tilbuddet og hjælper dig i gang med at planlægge dit udvekslingseventyr.

Bliv en Super Early Bird 

Hvilket udvekslingsprogram er bedst for dig?

Hos Explorius tilbyder vi udvekslingsprogrammer i 15 lande med mange forskellige program muligheder. Vi har de traditionelle udvekslingsprogrammer og mere skræddersyede programmer. Vi vil arbejde sammen med dig for at finde det program som passer bedst til dig og dine specifikke ønsker og behov.

Vi besvarer spørgsmål som;

  • Hvordan er det at bo hos en værtsfamilie eller på skolens campus?
  • Kan jeg fortsætte med min favorit sport under mit udvekslingsår?
  • Hvad er forskellen mellem et Classic og Select program?
  • Hvordan ser en typisk skoledag ud?
  • Hvilket engelskniveau skal jeg have og er mine karakterer gode nok?
  • Hvad kan jeg gøre i min fritid?

Skriv dig op til en samtale i dag

Samtalen er selvfølgelig uforpligtende og gratis. Du kan vælge at afholde det via telefon, online via Teams/Zoom, eller fysisk. Vi vil hjælpe dig med at blive afklaret, og forhåbentligt finde den rette løsning for dine personlige behov!

Skriv dig op til en snak i dag ved at udfylde nedenstående formular. Vi glæder os til at tale med dig!

Tag det næste skridt!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt