Bliv udvekslingsstudent - Dit udvekslingsår til Early Bird pris

Learn for life - Bestil dit udvekslingsår for 2023/24 til den bedste pris

Drømmer du om at tage på udveksling? Lige nu kan du få din High School oplevelse i udlandet til vores Early Bird pris.

Vi har udvekslingsprogrammer til 13 lande, og du kan vælge vores Classic High School program eller Select High School program alt efter, hvad der matcher dine ønsker. Drømmer du om et High School år i USA, Australien, Spanien eller måske Canada? Læs mere om alle vores destinationer.

banner-img

Early Bird-priser på alle udvekslingsprogrammer

Vores programpriser kommer til at stige, og derfor er vores Early Bird tilbud perfekt for dig, som allerede har taget beslutningen om at tage på udveksling til 2023.

For at sikre dig dit udvekslingsophold til vores 2022 programpriser, skal du acceptere din plads inden d. 28. august 2022. Vores Early Bird tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Gå ikke glip af chancen for at booke din high school oplevelse til Early Bird pris.

bEGYND DIN PLANLÆGNING I DAG

Det første skridt for at blive godkendt til vores Early Bird tilbud er, at bestille en personlig vejledningssamtale med os.

Det er gratis og uforpligtende. Du skal have afholdt din personlige samtale med os, samt accepteret din udvekslingsplads inden d. 28. august 2022, for at blive en Early Bird.  

Ansøg nu og få den bedste pris på dit High School udvekslingsår 

Et udvekslingsår byder blandt andet på:

  • Nye venskaber for livet
  • Du bliver flydende i et nyt sprog
  • Få en masse unikke kulturelle oplevelser
  • Du udvikler dine sociale og akademiske evner

Som udvekslingsstudent bor du hos en godkendt værtsfamilie eller på skolens campus. Du oplever livet som teenager i dit værtsland, deltager i undervisningen og oplever nye sjove fag eller sportsgrene. 

Inden du tager afsted, holder vi hos Explorius vores Get Ready møder, hvor vi forbereder dig til dit udveklingsophold. Du får mulighed for at møde tidligere udvekslingsstudenter, og får værdifulde råd til dit kommende udvekslingsophold. Under dit ophold har du en lokal kontaktperson i dit værtsland samt en mentor i Danmark.

Vores High School destinationer 

Hos Explorius er vi One Team Across the Globe, og det betyder at vi har kollegaer i hele verden, der står klar til at give dig den bedste støtte inden, under og efter dit udvekslingseventyr, så du kan få en unik High School oplevelse.

Som en del af en stor organisation, der fokuserer på High School programmer, kan vi tilbyde mange forskellige destinationer.
Læs mere om USA, Canada, Australien, New Zealand, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Irland, Storbritannien, Réunion, Japan og Argentina.

Følg vores udvekslingsstuderende på deres eventyr 

Følg vores Nordiske Instagram konto, vores Danske snapchat og Facebook. Du kan også se med på vores TikTok, hvor vi deler videoer fra vores elever og kontorer rundt omkring i verden.

Takeover Skema

Early Bird: udveksling til 2023/24

Udfyld dine oplysninger eller ring til os på 70 26 20 02, så fortæller vi dig mere.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Er du studerende eller værge?
Hidden
Hidden
Håndtering af persondata*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning