banner-img

Explorius placeringsgaranti

I 2020 og 2021 har udvekslingsbranchen oplevet store udfordringer; rejserestriktioner og udfordringer på forskellige programmer og i forskellige lande.

Trods disse globale udfordringer, har Explorius stadig hjulpet sine udvekslingselever afsted. Vores placeringsgaranti betyder, at alle vores udvekslingselever i 2021 fik en placering hos en værtsfamilie eller på en boarding school. Selv de elever, hvis første valg ikke var muligt, har fået en placering på et andet program eller en anden destination uden ekstra omkostninger.

banner-img
banner-img

One Team Across the Globe

Hvordan kan vi garantere vores elever dette i en omskiftelig verden?  

Vores “One Team Across the Globe” betyder, at vi har indflydelse på alle vores programmer. Vores moderselskab har mange års erfaring med en lang række udvekslingsprogrammer i USA, UK, Irland, Canada, Australien og Europa. Vores internationale kolleger arbejder alle på at hjælpe vores elever – lige fra de første skridt i Danmark, til de er placeret og undervejs i deres ophold i værtslandet. 

Konkret vil det sige, at hvis en elevs oprindelige high school ophold ikke er muligt, vil vi altid kunne tilbyde eleven et alternativ, enten en anden destination eller på en boarding school. 

Ønsket om at få uforglemmelige minder på et udvekslingsophold er større end nogensinde. Vi håber, at fremtiden byder på ubesværede rejser og udvekslingsophold, men lige meget hvad fremtiden bringer, vil vores globale familie tage hånd om dig igennem hele processen – uanset hvor du gerne vil på udveksling. 

Tilmeld dig i dag og få sikret dit udvekslingsprogram i 2023. 

en oplevelse for livet

Dit udvekslingsophold venter på dig, og vi står klar til at guide dig mod et eventyr fyldt med ny viden, oplevelser og venskaber for livet. Bestil en gratis og uforpligtende vejledningssamtale med vores High School eksperter i dag eller hent vores High School Guide. Få den bedste vejledning og find ud af, hvilket program der passer bedst til dig.

Begynd din planlægning