Forsikring og beskyttelse

Rejseforsikring

Det er obligatorisk at tegne en forsikring, som dækker udvekslingsstudenten under hele udvekslingsopholdet. Forsikringen som Explorius henviser til, er specialiseret til udvekslingsstuderende og dækker sygdom, ulykke, bagage og ansvar. For udveksling til nogle lande kan det i nogle tilfælde være obligatorisk at skulle tegne den forsikring Explorius henviser til, da det kan være et krav fra værtsorganisationen. Explorius fremsender information og police inden afrejsen. Den forsikring, som Explorius henviser til koster 6.990 kr. for rejser til lande uden for EU og 5.990 kr. for rejser til lande inden for EU. Kontakt os for mere information.

Farlig sport forsikring

Den forsikring som Explorius henviser til dækker ikke ekstrem sport som f.eks. ski (off piste), dykning, vandskiløb, whitewaterrafting og lignende. Hvis du skal deltage i en farlig sports- eller fritidsaktivitet er det vigtigt, at du tegner en farlig sport forsikring. Det anbefales, at elever som skal til Australien eller New Zealand tegner denne forsikring. Farlig sport forsikringen dækker ikke aktiviteter, som er vurderet til at være ekstremsport. Kontakt os for mere information om forsikringen og for at høre, hvad farlig sport forsikringen dækker.

Afbestillingsbeskyttelse

Det er anbefalet at tegne en afbestillingsforsikring for at beskytte din indbetaling i tilfælde af uforudsete hændelser, som gør, at du ikke kan rejse. Explorius tilbyder en frivilligtryghedsforsikring, som dækker en eventuel afbestilling af programmet frem til afrejsen. Denne tryghedsforsikring koster 2950 kr. for Classic programmet og gælder ved følgende:

  • Eleven eller en i nær familie bliver syg op til afrejse
  • Eleven eller en i nær familie er i karantæne op til afrejsen
  • Feber eller mistanke om Covid som gør, at eleven ikke kan flyve
  • Rejserestriktioner grundet en epidemi, som ikke var bekendt ved tilmelding
  • Naturkatastrofer/terrorisme i en radius af 100 km fra elevens placering i værtslandet 30 dage inden afrejse
  • Uforudsete flystrejker
  • Misset fly ved afrejse

Hvis programmet aflyses grundet en af ovenstående årsager, vil du få programprisen refunderet, minus depositum og prisen for selve afbestillingsforsikringen.Denne forsikring tegnes i forbindelse med tilmeldingen.

Den udvidet afbestillingsbeskyttelse

Explorius tilbyder også en udvidet afbestillingsbeskyttelse, somgiver dig ret til at afbestille uanset grund 7 dage op til afrejsen, hvor du vil få programprisen refunderet, minus depositum og prisen for selve afbestillingsbeskyttelsen. Udvidetafbestillingsbeskyttelse koster 10% af prisen for udvekslingsopholdet og tegnes i forbindelse med tilmeldingen. Afbestillingsbeskyttelsen eller den udvidede afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved tilmelding og er kun gældende, når hele beløbet på denne indbetales sammen med første rate. Når dette er indbetalt, kan der ikke foretages et skift. Eventuel afbestilling skal ske skriftligt.

Uanset forsikring, refunderes følgende beløb ikke ved afbestilling:

Depositum, afbestillingsforsikring, flyskatter/brændstoftillæg, samt øvrige udgifter, du selv harafholdt til visum, forsikring, vaccinationer og helbredsundersøgelse

Generelle vilkår

Generelle vilkår og betingelser High School Classic-program 2024/2025

Generelle vilkår og betingelser High School Select-program 2024/2025

 

Begynd din planlægning