Educatius English Prep Camp

Engelsk forberedelseslejr for udvekslingsstuderende

Forbered dig til succes i din high school-udveksling ved at øge dine engelskkundskaber og lære så meget som muligt om dit værtsland. Vores Educatius engelsk forberedelseslejr er designet specielt til udvekslingsstuderende, der skal til USA, Canada, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, og er et interaktivt onlinekursus, der vil hjælpe dig med at forbedre dit engelske og forberede dig på nye situationer, som du sandsynligvis vil møde under din udveksling.

35 timer, der forbereder dig på det bedste år i dit liv

Educatius engelsk forberedelseslejr er et 35-timers program, der finder sted hver lørdag i 10 uger, fra kl. 10.00 til 13.45 med en 15-minutters pause. Alle lektioner er live og interaktive. Du lærer reglerne for engelsk grammatik, men fokus vil være på at lytte og tale.

Perfekt til studerende, som

  • Ønsker at forberede deres udvekslingsår og lære mere om deres fremtidige destinationsland
  • Ønsker at møde og lære andre udvekslingsstuderende at kende
  • Ønsker at forbedre deres engelske inden udvekslingen begynder

High School i USA med Explorius

Velkommen til vores webinar om high school i USA! Vores high school eksperter vil fortælle dig om alle vores forskellige programmer og destinationer i USA, som du kan vælge imellem. Vidste du at på...

18:00 19th October 2022

Velkommen til vores webinar om high school i USA! Vores high school eksperter vil fortælle dig om alle vores forskellige programmer og destinationer i USA, som du kan vælge imellem. Vidste du at på...

High School in Europe with Explorius

Go on an exchange year in Europe with Explorius! Welcome to our webinar about high school destinations and programs in Europe! Our high school experts will tell you about the destinations, programs, a...

18:00 25th October 2022

Go on an exchange year in Europe with Explorius! Welcome to our webinar about high school destinations and programs in Europe! Our high school experts will tell you about the destinations, programs, a...

En oplevelse for livet

Studieudveksling er en oplevelse én gang i livet, der former din fremtid. Se denne korte guide til planlægning af dit udvekslingsår. Bestil derefter en gratis konsultation med os for at gøre denne plan til virkelighed.

banner-img

Interaktiv undervisning i en lille gruppe

For at sikre, at du har chancen for at deltage fuldt ud, holder vi gruppestørrelsen på maksimalt 10 studerende. Dette giver mulighed for mere interaktion med andre udvekslingsstuderende fra hele verden og sikrer, at du får den opmærksomhed, du har brug for fra din instruktør.

Kend dit fremtidige værtsland, før du tager afsted

Ud over at forbedre dit engelske, vil vores lektioner give et overblik over dit værtsland – dets kultur, mennesker og livsstil. Vi gør det sjovt at lære ved at engagere dig i spil som Kahoot og ved at se tv- og filmklip, der er populære i dit værtsland. .

Mød andre udvekslingsstuderende

Educatius engelsk forberedelseslejr giver dig et øjeblikkeligt, støttende fællesskab af venner fra hele verden, der ligesom dig forbereder sig på et eventyr for livet. Dine nye klassekammerater er måske fra Italien, Tyskland, Frankrig, Sverige eller Finland – hvem ved, det er en del af eventyret!

Certificerede lærere med engelsk som modersmål

Du vil være i gode hænder i vores Educatius English Prep Camp. Vores team på 45 instruktører er alle indfødte engelsktalende og certificerede lærere med mindst to års engelsksproget undervisningserfaring. Vi laver vores eget kursusmateriale med indhold, der er tilpasset studerende, der skal til udlandet og opdateres løbende for at holde det ajour med, hvad der foregår i dit værtsland.

banner-image

Lektioner skræddersyet til dine sprogkundskaber

Vores Educatius English Prep Camp er et sprogkursus med fuld fordybelse med lektioner udført på 100 % engelsk. Men bare rolig. Før du starter, vurderer vi dine engelskkundskaber og placerer dig med studerende på samme niveau. Du lærer det samme indhold og gennemgår de samme aktiviteter som elever på andre niveauer, men din engelskundervisning vil blive designet til at bygge videre på det, du allerede ved.

Interesseret i English prep camp for udvekslingselever?

Ved slutningen af lejren vil du tale mere selvsikkert engelsk, være klar til at møde alt det sjove, udfordringerne og den nye undervisning i din high school-udveksling – og klar til at få nye venner. Du vil også have et øjeblikkeligt netværk af udvekslingsstuderende, du kan holde kontakt med, når i alle begiver jer ud på jeres livsforandrende rejse.

Begynd din planlægning