Get Ready Online Course

Engelsk forberedelseslejr for udvekslingsstuderende

Forbered dig til succes i din high school-udveksling ved at øge dine engelskkundskaber og lære så meget som muligt om dit værtsland. Vores Get Ready Online Course er designet specielt til udvekslingsstuderende, der skal til USA, Canada, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, og er et interaktivt onlinekursus, der vil hjælpe dig med at forbedre dit engelske og forberede dig på nye situationer, som du sandsynligvis vil møde under din udveksling.

35 timer, der forbereder dig på det bedste år i dit liv

Get Ready Online Course er et 35-timers program, der finder sted hver lørdag i 10 uger, fra kl. 10.00 til 13.45 med en 15-minutters pause. Alle lektioner er live og interaktive. Du lærer reglerne for engelsk grammatik, men fokus vil være på at lytte og tale.

Get Ready Online Course koster 1.600 kr. og afholdes online.

Kursus startdato 2023
Vinter: 14. januar – 18. marts, hver lørdag (undtagen 18. februar)
Forår: 15. april – 17. juni, hver lørdag (undtagen 27. maj)

Perfekt til studerende, som

  • Ønsker at forberede deres udvekslingsår og lære mere om deres fremtidige destinationsland
  • Ønsker at møde og lære andre udvekslingsstuderende at kende
  • Ønsker at forbedre deres engelske inden udvekslingen begynder

🌍 Webinar: High School Abroad Opportunities in the US

Join us for an exciting webinar on October 12th, 2023, as we delve into the world of high school exchange programs in the United States. We are thrilled to introduce our esteemed spea...
11:00 12 oktober, 2023
Join us for an exciting webinar on October 12th, 2023, as we delve into the world of high school exchange programs in the United States. We are thrilled to introduce our esteemed spea...

Deltag i webinar den 18/10 | Oplev Spanien som udvekslingsstudent!

Er du studerende med ønsket om at udforske det fortryllende land Spanien som udvekslingsstudent? Vi er glade for at invitere dig til vores eksklusive webinarserie, der er skabt speci...
11:00 18 oktober, 2023
Er du studerende med ønsket om at udforske det fortryllende land Spanien som udvekslingsstudent? Vi er glade for at invitere dig til vores eksklusive webinarserie, der er skabt speci...

En oplevelse for livet

Studieudveksling er en oplevelse én gang i livet, der former din fremtid. Se denne korte guide til planlægning af dit udvekslingsår. Bestil derefter en gratis konsultation med os for at gøre denne plan til virkelighed.

Interaktiv undervisning i en lille gruppe

For at sikre, at du har chancen for at deltage fuldt ud, holder vi gruppestørrelsen på maksimalt 10 studerende. Dette giver mulighed for mere interaktion med andre udvekslingsstuderende fra hele verden og sikrer, at du får den opmærksomhed, du har brug for fra din instruktør.

Kend dit fremtidige værtsland, før du tager afsted

Ud over at forbedre dit engelske, vil vores lektioner give et overblik over dit værtsland – dets kultur, mennesker og livsstil. Vi gør det sjovt at lære ved at engagere dig i spil som Kahoot og ved at se tv- og filmklip, der er populære i dit værtsland. .

Mød andre udvekslingsstuderende

Get Ready Online Course giver dig et øjeblikkeligt, støttende fællesskab af venner fra hele verden, der ligesom dig forbereder sig på et eventyr for livet. Dine nye klassekammerater er måske fra Italien, Tyskland, Frankrig, Sverige eller Finland – hvem ved, det er en del af eventyret!

Certificerede lærere med engelsk som modersmål

Du vil være i gode hænder i vores Get Ready Online Course. Vores team på 45 instruktører er alle indfødte engelsktalende og certificerede lærere med mindst to års engelsksproget undervisningserfaring. Vi laver vores eget kursusmateriale med indhold, der er tilpasset studerende, der skal til udlandet og opdateres løbende for at holde det ajour med, hvad der foregår i dit værtsland.

Lektioner skræddersyet til dine sprogkundskaber

Vores Get Ready Online Course er et sprogkursus med fuld fordybelse med lektioner udført på 100 % engelsk. Men bare rolig. Før du starter, vurderer vi dine engelskkundskaber og placerer dig med studerende på samme niveau. Du lærer det samme indhold og gennemgår de samme aktiviteter som elever på andre niveauer, men din engelskundervisning vil blive designet til at bygge videre på det, du allerede ved.

Interesseret i Get Ready Online Course for udvekslingselever?

Ved slutningen af lejren vil du tale mere selvsikkert engelsk, være klar til at møde alt det sjove, udfordringerne og den nye undervisning i din high school-udveksling – og klar til at få nye venner. Du vil også have et øjeblikkeligt netværk af udvekslingsstuderende, du kan holde kontakt med, når i alle begiver jer ud på jeres livsforandrende rejse.

Vil du have mere information om vores udvekslingsprogrammer?

Kom i gang med at planlægge i dag! Mød os til en gratis og uforpligtende vejledningssamtale for at få mere information om vores udvekslingsprogrammer.

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Fødselsdag*
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Begynd din planlægning