Soft Landing Camp i Sydney


Start dit ophold med fire dages Camp i Sydney!

Explorius ønsker at give dig og de andre Explorius studerende i Australien den bedst tænkelige start, så uanset hvilket program du rejser på eller hvor i Australien, du kommer til at bo, begynder dit High School år med 4 dage i smukke og spændende Sydney!

Soft Landing Camp i Australien er obligatorisk, og det er naturligvis inkluderet i prisen!

Første dag går med ankomst til Camp'en og et fælles møde, hvor du får at vide, hvad du kan forvente dig af dine første dage, uger og måneder i det nye land.

Soft Landing Campen giver dig mulighed for at vænne dig til tidsforskellen, sproget, kulturen og ikke mindst varmen, inden du rejser videre til din værtsfamilie og starter dit nye liv.

På Campen får du helt sikkert også nye venner, som du kan tage på sightseeing sammen med. Du kommer også til at deltage i forskellige worskhops, så du er godt forberedt, inden du tager fat på dit udvekslingsår i Australien.

Alt dette gør, at du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold, inden I rejser videre til jeres værtsfamilier på den 4. dag.

 
Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.