Bestil vores high school-guide

Learn for life!

Bestil din gratis guide til High School – lær om vores forskellige udvekslingsprogrammer og hvorfan vores One Team Across the Globe sikrer, at du får dit drømme år.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Et nyt look– sneak peek

I 2021 har vi hos Explorius udviklet vores udseende og fremtræden, for bedst at kunne formidle hvem vi er og hvordan vi guider dig til dig udvekslingsprogram. Sammen med vores søsterselskaber hos Educatius Group, har vi skabt et nyt look som vil hjælpe dig med at forstå os som virksomhed og de fordele der er ved at være en del af en større gruppe, med udvekslingsorganisationer fra hele verden.

I de kommende måneder vil vi starte en transition som, blandt andre ting, vil involvere et nyt logo, nye farver og nye elementer. Du som downloader vores guide vil få det første sneak peek!

Gør dig klar til dit næste step. Learn for Life!

Bestil vores gratis guide til udveksling - læs mere om vores udvekslingsprogrammer og hvordan "One Team Across the Globe" sikrer, at du får det udvekslingsår, som du drømmer om at opleve! Har du spørgsmål eller ønsker? Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig. Lad os guide dig til det perfekte udvekslingsår. Learn for life!

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Håndtering af persondata*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en samtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

Begynd din planlægning