Vores mest populære skoler i Storbritannien

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, får du muligheden for selv at vælge hvilken skole i Storbritannien du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig som allerede har et tydeligt billede af hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne bo i en specifik by, udøve din favorit sportsgren eller få en særlig uddannelse.

Vi tilbyder en række af skoler henover Storbritannien. Nedenfor finder du vores mest populære high schools og boarding schools.

Ansøg om et high school-år

High Schools i Storbritannien

Nedenfor finder du vores udvalg af vores mest populære high schools indenfor vores Select High School-program.

Shoreham Academy, Brighton

Shoreham Academy har en lang erfaring med at tage imod internationale udvekslingsstudenter, og er et meget populært alternativ for mange nordiske elever. 

Skolen har et godt omdømme, da dets undervisning af høj kvalitet og brede udvalg af sport og aktiviteter, gør at skolen er kendt på verdenskortet. Skolen har egen idrætshal udstyret med blandt andet flere dansestudier. På Shoreham Academy har eleverne også skoleuniform på. 

Skolen har et godt omdømme, da dets undervisning har høj kvalitet og skolen har et bredt udvalg af æstetiske aktiviteter. Skolen har egen idrætshal, udstyret med blandt andet rel="noopener noreferrer" flere dansestudier- På Shoreham Academy har eleverne også skoleuniform på.

Læs mere om Shoreham Academy

Landau-Forte, Birmingham

Et stenkast fra studiebyen Birmingham finder du Landau-Forte. En nyrenoveret skole som er populær grundet dets venlige og dygtige lærere. 

Her finder du et bredt udvalg af skolefag, sport og aktiviteter. Skolen har endda en scenekunst-linie, hvor de blandt andet får professionelle aktører indenfor branchen og musikere ind som gæsteforelæsere. På Landau-Forte bærer eleverne skoleuniform.

Det er den perfekte skole for dig som gerne vil være tæt på en storby, vil studere på en populær skole og have mulighed for at afprøve nye fag og aktiviteter! 

Læs mere om Landau-Forte  

 Churston Ferrers Grammar School, Torquay

Churston Ferres Grammar School er beliggende i det skønne Torquay på den engelske riviera. 

Skolen har et udmærket omdømme. Den er kendt for at være progressiv og lægger et stort fokus på personlig udvikling. Lærerne ser hver elev som et individ og er er bevidste om, at de skal udvikles både akademisk og personligt. 

Skolen har et imponerende udvalg af fag med kreative emner som digital fotografi, kunst og design, mode og tekstil, samt samfundsvidenskabelige fag som samfund og politik, sociologi og historie, såvel som kurser indenfor økonomi, naturvidenskab og sprog. Her findes helt sikkert noget for alle! 

Læs mere om Chruston Ferres Grammar School

St John Plessington, Liverpool

Når du går på St. John Plessington får du oplevet den populære storbypuls i Liverpool. I Liverpool er der meget fokus på fodbold. The Beatles og kulturen gør det til et herligt sted at tilbringe sit år på udveksling i.

St. John Plessington er en katolsk skole og passer derfor rigtig godt til dig som er kristen, men skolen byder alle elever velkommen. Skolen har fået flere udmærkelser takket være dets høje akademiske standard og fremragende lærere. 

Læs mere om St. John Plessington

Boarding Schools i Storbritannien

Nedenfor finder du vores udvalg af vores mest populære skoler indenfor vores Boarding School-program.


Chelsea Independent College, London

Chelsea Independent College er beliggende i hjertet af Chelsea, et af Londons fineste områder. 

Det er en privat boarding skole som har et stort fokus på fag som naturvidenskab, teknik, ingeniør og matematik. Den passer derfor godt til dig med en naturvidenskabelig profil, som du også kan få gavn af, når du vil læse videre på en teknisk højskole efter gymnasiet. Med lærere som er eksperter på deres område og en strålende undervisning, får du her den bedst mulige forberedelse. 

Du kommer til at bo i smukke Fullham, bare to minutter fra skolen. Personale er tilgængeligt 24 timer i døgnet, for at yde den bedste support og give dig tryghed. 

Læs mere om Chelsea Independent College

King’s Ely, Ely, Cambridgeshire

King's Ely er en af de ældste skoler i hele verden. Skolens enorme bygning gør det svært at gå forbi den, uden at kigge en ekstra gang. Ikke langt fra skolen finder du verdenkendte University of Cambridge. 

Skolen akademiske profil og brede udvalg af skolefag og sport, gør den til et udmærket valg for dig som ønsker et aktivt og ambitiøst udvekslingsår, da meget af året kommer til at kredse omkring skolelivet. 

Her finder du mange interessante klubber, som blandt andet omhandler miljø, mad, mode, musik og IT, som du kan bruge din fritid på. Boarding skolen er stor og har ca. 1000 elever. rel="noopener noreferrer" Den har trods dette et stærkt sammenhold på skolen. 

Læs mere om King's Ely

Få sikret din skoleplads i Storbritannien

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere om vores forskellige skoler og muligheder i Storbritannien. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, for at sikre at dit store high school-eventyr er præcist som du ønsker det.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til udvekslingsprogrammer i Storbritannien