Udflugter under udvekslingsåret i Storbritannien

 


Som udvekslingsstudent i Storbritannien får du gode muligheder for at lære mere om livet forskellige steder i Storbritannien og Irland. Vi arrangerer udflugter over hele Storbritannien og du kan komme med på alle dem, du har lyst til!

Sammen med andre udvekslingselever, erfarne guider og vores personale, får du mulighed for at komme med på vores Ireland Tour samt besøge den britiske hovedstad London.  
Læs mere om de forskellige udflugter og kontakt os hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil vide mere!

Ireland Tour

Grib muligheden og oplev Irland, som også er kendt som ”den grønne ø”! På en 4-dages udflugt får vi set det meste af Irland og Nordirland. 

Vi oplever de to hovedstæder Dublin og Belfast, besøger steder hvor den populære serie Game of Throne’s er optaget, besøger Titanic Centre og tager på en Dublin Viking Boat Tour samt meget andet.

Det er en unik mulighed for at opleve to lande på samme tid og lære mere om landenes interessante historie.  

London Calling – again

Når du tager på udveksling til Storbritannien med os, starter du på vores Soft Landing Camp i London. Hvis du ikke har fået nok og gerne vil opleve mere af denne skønne by (hvem vil ikke det?) får du chancen for at tage til London igen! 


Tag med på en 3-dages udflugt hvor vi blandt andet tager på en guidet rundtur i centrum, ser en West End-musical, besøger Madame Tussaud’s, Platform ¾ og tager et cruise på Themsen-floden mellem Westminster og Greenwich.

Det er en fed tur, hvor du også kan gense nogle af dine venner fra Soft Landing Camp.

Ansøg om et high school-år


<< Tillbaka till Storbritannien