Din værtsfamilie i RéunionFamilierne på La Reunion er meget venlige, afslappede, imødekommende og nemme at omgås. 
Ø-livsstilen er tydelig at mærke, og elever som har været der har været utrolig glade. Omringet af smukt hav med udsigt til palmer og sol samt venlige mennesker omkring sig - det ville du helt sikkert også nyde!

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige værtsfamilier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilien. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst, og familien kan også være et homoseksuelt par.

Værtsfamilierne bor oftest ved vestkysten af øen, så det vil være her, at du kan forvente at blive placeret.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores franske kollegaer, men også krav fra myndighederne i Frankrig. Vores kollegaer i Frankrig har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de franske myndigheder
Endelig godkendelse af vores franske kollegaer

Efter godkendelse af værtsfamilien
At finde værtsfamilien er første step i Classic programmet. Når familien er fundet og godkendt, starter det store puslespil for vores franske kollegaer.

Nu skal der findes en skole, som ønsker at optage udvekslingsstuderende, som også er tæt på værtsfamilien. Når værtsfamilie og skole er fundet og godkendt, nærmer sig dét, som det hele handler om for dig: At kunne tilbyde udveksling i La Réunion!

Værtsfamilien vælger selv, hvilken udvekslingsstuderende de ønsker i deres familie - ud fra din ansøgning og f.eks. fælles interesser og/eller personlighed.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"