Soft Landing Camp i Spanien

Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Spanien, uanset hvor du kommer til at bo. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Spanien deres ophold med 5 dage i enten smukke Madrid eller Skønne Barcelona.

For dig som ønsker at deltage i Sprogcamp i Madrid, vil der være en Soft Landing Camp i Madrid. Hvis du fravælger Sprogcamp, vil du starte med en Soft Landing Camp i Barcelona. Programmet for de to Soft Landing Camps er stort set ens.

Den første dag på Camp går blandt andet med ankomst, check-in på hotellet samt introduktion til de kommende dage. Derudover vil der være lidt fritid, som kan bruges på stranden, og dagen sluttes af med fælles aftensmad.

De næste tre dage starter alle med fælles morgenmad. Derefter vil der være møder og workshops omkring livet i Spanien, program regler og vejledning, transport i Spanien m.m.
Derudover vil der også være en del fritid, hvor du kan knytte kontakter og venskaber samt en række forskellige udflugter til interessante steder i enten Madrid eller Barcelona. 
Hver dag afsluttes med fælles aftensmad, hvor der naturligvis også serveres Paella en af dagene.

Den femte og sidste dag tjekker alle ud fra hotellet og rejser videre til deres værtsfamilier.

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og det nye klima, inden du rejser videre til din værtsfamilie, og starter dit nye liv.
Derudover vil du sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Alt dette gør, at du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold, inden i rejser videre til jeres værtsfamilier.

Soft Landing Camp i Spanien er obligatorisk, og er naturligvis inkluderet i prisen!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.