Programmer i Spanien

Vi tilbyder flere forskellige high school-programmer i Spanien: Classic High School, Classic Plus, Combo High SchoolSelect High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program, som passer dig bedst!


Classic High School – vores traditionelle program

Vores Classic High School-program er det traditionelle high school-program og det ideelle valg for dig, som er mellem 13-16 og gerne vil til Spanien et semester eller et akademisk skoleår. Når du vælger dette program i Spanien, vil du blive valgt af en åben og omsorgsfuld familie et eller andet sted i landet. Værtsfamilierne på Classic programmet er meget interesserede i andre kulturer og vil ofte også gerne udveksle sproglige erfaringer.

Du kan komme til at bo i alle områder af Spanien. Eksempelvis kan du komme til at bo tæt på stranden, i et landområde, i en større by som skønne Barcelona i Catalonien. Alle steder godkendes af vores kolleger i landet og vi garanterer, at du kommer til at bo et smukt og unikt sted i landet.   

Vær opmærksom på, at programmet har et begrænset antal pladser og er et af vores mest populære programmer. Ansøg nu, for at få sikret din plads!

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Spanien for et semester eller et helt akademisk år.

Områdeønske kan tilkøbes

Vil du gerne bo langs kysten, i en historisk by eller på de Kanariske øer? Med vores områdeønske kan du tilkøbe en bestemt by eller område, hvor du gerne vil bo.

På Classic programmet kan du vælge Almería, Santander, Cáceres eller Tenerife.

Vær opmærksom på, at antallet af pladser til hvert område er begrænset. For at være sikret en plads, anbefaler vi at du ansøger så hurtigt, som muligt. Det er først-til-mølle-princippet!

Se priserne for vores Classic program & områdeønsker.

Se vores områder

Ansøg om Classic High School


Classic Plus

Vores Classic Plus program er det mest populære hos vores lidt ældre elever. På vores Classic Plus program får du alle fordelene fra Classic High School Programmet, samtidig med at du får 100% værtsfamilie tilfredsheds-garanti. På dette program vil der også være større chance for at bo i et af de mere populære områder i Spanien. Ofte kan du også få opfyldt dine ønsker om en bestemt sportsgren eller fritidsaktivitet.

Do kan bo langs den smukke Costa Blanca kyst, opleve Valencias smukke havneområder, bo i hovedstaden Madrid eller bo i surfer-paradiset Cádiz. Det hele afhænger af, hvor din kommende værtsfamilie bor. Dette er programmet for dig, som gerne vil opleve Spanien og er åben over for hele det fortryllende land. 

Du kan tilmelde dig Classic Plus programmet for et semester, et trimester eller et helt akademisk år.

Vores 100% værtsfamilie tilfredsheds-garanti

Vores 100% værtsfamilie tilfredsheds-garanti sikrer, at vores elever er glade for deres placeringer. Vi gør altid alt hvad vi kan, for at det skal være den bedste placering hos en fantastisk værtsfamilie - men hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, både før og efter ankomst, finder vi en anden værtsfamilie til dig. 

Områdeønske mod et ekstra tillæg

Foretrækker du stranden eller bylivet eller måske begge dele? For dig som har et ønske om at blive placeret i en bestemt spansk by, tilbyder vi områdeønske mod et ekstra tillæg til vores Classic Plus High School-program.

Vælg om du gerne vil tilbringe dit udvekslingsår i de attraktive byer Madrid, Sevilla eller Valencia, for blot at nævne nogle.

Vær opmærksom på at antallet af pladser i hvert område er begrænset. For at garantere dit områdeønske, anbefaler vi dig at ansøge om dit udvekslingsophold så tidligt som muligt. Først til mølle!

Se priser for Classic High School og vores områdevalg

Se vores områder

Ansøg om Classic Plus


Combo High School – oplev Spanien og?

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både Spanien og et andet europæisk land. Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsophold i Spanien og Frankrig, Italien,Tyskland, Storbritannien eller Irland. Dette er det perfekte valg for dig som er interesseret i at studere i to forskellige lande og gerne vil lære to forskellige sprog, på bare et år. Tilmeld dig vores kombiprogram for at optimere din high school-udveksling i Europa.

Hvis du gerne vil studere i Spanien og Frankrig, vil du starte dit udvekslingsophold i Frankrig og så rejse til Spanien til forårs semestret. Hvis du gerne vil studere i Spanien og Italien eller Tyskland, kan du selv vælge hvor du gerne vil starte dit udvekslingsophold. Vores populære Soft Landing Camp er inkluderet i prisen i efterårs semestret. Hvilken camp du kommer til at deltage i, afhænger af hvor du ønsker at starte din udveksling. 

Ansøg om Kombiprogrammet


Select High School – Spanien på din måde

Har du allerede en specifik idé om, hvordan du ønsker din udveksling i Spanien skal se ud? Måske vil du gerne bo i en specifik by, få undervisning på engelsk i en britisk skole, eller læse dine favorit fag? Uanset hvad, så gør du det helt rette i at tilmelde dig vores Select High School-program, hvor du kan nyde Spanien præcis som du gerne vil have det.

Vi har et tæt samarbejde med en række skoler i populære byer som Valencia og Jerez de la Frontera (Cádiz). Fortæl os, hvad dine præferencer er angående by, fag og aktiviteter, og sammen vil vi skræddersy din high school-udveksling i Spanien lige som du gerne vil have det.

Du kan tilmelde dig Select High School-program i Spanien for et semester eller et helt akademisk år.

Se priser for Select High School

Se vores mest populære skoler

Ansøg om Select High School

Boarding School - Bo og studér på skolen

Boarding School er en spændende oplevelse for dig, som gerne vil have den bedste undervisning og opleve campus livet i Spanien. I stedet for at bo hos en spansk værtsfamilie, bor du med dine medstuderende på skolens smukke område. 

Vi har mange gode muligheder i Cádiz-området. De fleste skoler tilbyder gode faciliteter som svømmebassin, fitnesscentre, sport, musik og kunst-undervisning. De tilbyder også fritidsaktiviteter som sportsklubber (tennis, fodbold, gymnastik, golf m.m.) og kreative aktiviteter som musik, drama og kunst. Som elev på en spansk boarding skole vil du få den bedste undervisning og have en meget social fritid. 

Fortæl os, hvilke aktiviteter, fag og sportsgrene du gerne vil have, så kan vi sammensætte det perfekte ophold for netop dig.

Find skolepriser og mere information omkring boarding school. 

<< Tilbage til Spanien