Programmer i Spanien

Vi tilbyder tre forskellige high school-programmer i Spanien: Classic High School, Combo High School og Select High School.

Læs mere omkring de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!


Classic High School – vores traditionelle program

Vores Classic High School-program er det traditionelle high school-program, som er det mest almindelige blandt vores elever. Når du vælger dette program i Spanien, vil du blive valgt af en kærlig og omsorgsfuld familie et eller andet sted i landet.

Du kan for eksempel blive placeret ved det smukke Costa Blanca, opleve den populære havneby Huelva eller studere i surf paradiset Galicia. Det afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor. Dette er valget for dig som længes efter en rigtig spansk oplevelse, uanset hvor i det smukke land du kommer til at opholde dig.

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Spanien for et semester eller et helt akademisk år.

Områdevalg mod et ekstra tillæg

Foretrækker du stranden eller bylivet eller måske begge dele? For dig som har et ønske om at blive placeret i en bestemt spansk by, tilbyder vi områdevalg mod et ekstra tillæg til vores Classic High School-program.

Vælg om du gerne vil tilbringe dit udvekslingsår i de attraktive byer Madrid, Alicante eller Valencia og meget mere.

Vær opmærksom på at antallet af pladser i hvert område er begrænset. For at garantere din plads, anbefaler vi dig at ansøge om dit udvekslingsophold så tidligt som muligt. Først til mølle!

Se priser for Classic High School og vores områdevalg

Se vores områder

Ansøg om Classic High School

Combo High School – oplev Spanien og?

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både Spanien og et andet europæisk land. Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsophold i Spanien og Frankrig, Italien,Tyskland, Storbritannien eller Irland. Dette er det perfekte valg for dig som er interesseret i at studere i to forskellige lande og gerne vil lære to forskellige sprog, på bare et år. Tilmeld dig vores kombiprogram for at optimere din high school-udveksling i Europa.

Hvis du gerne vil studere i Spanien og Frankrig, vil du starte dit udvekslingsophold i Frankrig og så rejse til Spanien til forårs semestret. Hvis du gerne vil studere i Spanien og Italien eller Tyskland, kan du selv vælge hvor du gerne vil starte dit udvekslingsophold. Vores populære Soft Landing Camp er inkluderet i prisen i efterårs semestret. Hvilken camp du kommer til at deltage i, afhænger af hvor du ønsker at starte din udveksling.

På Combo High School i Europa vil du også få muligheden for at rejse hjem henover julen inden du starter et nyt eventyr, i et nyt land. 

Ansøg om Kombiprogrammet


Select High School – Spanien på din måde

Har du allerede en ide omkring, hvordan du ønsker at din udveksling i Spanien skal se ud? Måske vil du gerne bo I en specifik by, få undervisning på engelsk i en britisk skole, eller læse dine favorit fag? Uanset hvad, så gør du det helt rette i at tilmelde dig vores Select High School-program, hvor du kan nyde Spanien ligesom du gerne vil have det.

Vi har et tæt samarbejde med en række skoler i populære byer såsom Valencia og Sevilla. Fortæl os om dine præferencer angående by, fag og aktiviteter, og sammen vil vi skræddersy din high school-udveksling i Spanien ligesom du gerne vil have det.

Du kan tilmelde dig Select High School-program i Spanien for et semester eller et helt akademisk år.

Se priser for Select High School

Se vores mest populære skoler

Ansøg om Select High School

<< Tilbage til Spanien