Sprogkursus i Spanien

For at gøre dig så forberedt som muligt, på dit udvekslingsår i Spanien, tilbyder vi et tre-ugers forberedende kursus i spansk I hovedstaden Madrid. Sprogkurset bliver arrangeret sidst på sommeren, lige inden dit high school-ophold starter.

Vi anbefaler alle som har brug for forberedelse i spansk at deltage i sprogkurset. Vær opmærksom på at når du deltager i sprogkurset, vil du deltage i Soft Landing Campen i Madrid, istedet for Barcelona.

Om sprogkurset

Sprogkurset finder sted på en spansk sprogskole for udlændinge, placeret i hjertet af Madrid I det glamourøse distrikt Barrio Salamanca. Distriktet er tæt på Plaza de Colon og Retiro Park, hvor du vil kunne gå hen og nyde din frokost under din pause.

Du vil gå i skole ca. 3,5 timer om morgenen fra mandag til fredag. Du vil gennemgå grammatikken og grundlæggende vokabular, lære nyttige udtryk og deltage i quizzer og lege med dine klassekammerater. Hvert lektion vil bringe dig et skridt nærmere på at nå dine mål: at føle dig mere selvsikker og kommunikere bedre på spansk.

Hver eftermiddag vil der være arrangeret nogle aktiviteter som du skal deltage i. Dette kan være sjove workshops, pool hygge, ture på museum og meget mere. Efter der vil du kunne nyde livet i Madrid sammen med dine klassekammerater eller værtsfamilie.


Logi og kost

Under sprogkursets varighed vil du bo hos en værtsfamilie I Madrid. Du vil oftest bo sammen med en anden udvekslingsstudent, som også er ved at starte et udvekslingsophold I Spanien. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet hver dag. Værtsfamilien vil forberede en frokost til dig, som du tager med på skolen.


Varighed

Tre hele skoleuger (Aug–Sept)


Inkluderet

 • 20 spansk timer om ugen
 • Gebyr for skole tilmelding og undervisning
 • Alt skole materiale
 • Kursus diplom
 • Ankomst og afrejse transport
 • Introduktion og orientering af personale
 • Assistance og supervision af personale
 • Komplet værtsfamilie logi
 • Aktiviteter og workshops om eftermiddagen fra mandag til torsdag
 • Workshops om spanske traditioner, mad, musik, geografi etc.
 • Gåture i Madrid
 • Besøg til de vigtigste museer i byen
 • Beøg til Real Madrid fodbold stadium, Santiago Bernabéu
 • Besøg til Alcalá de Henares
 • Heldags udflugt Segovia og/eller Toledo i løbet af weekenderne

Pris

9.900 DKK

Ansøg om et High School år

Soft Landing Camp i Madrid

Før dit sprogkursus i Spansk starter, vil du blive introduceret til den skønne hovedstad Madrid på vores meget populære Soft Landing Camp. Du og dine kommende klassekammerater vil få en skøn introduktion til den smukke hovedstad, såvel som få chancen for at lære hinanden at kende. Nedenfor finder du et eksempel på, hvordan dine første dage i Madrid kunne se ud.

Dine dage i Madrid

Dag 1: Ankomst og tjek ind. Informationsmøde efterfulgt af en gåtur i byens centrum. Besøg til Círculo de Bellas Artes, hvor vi vil kunne nyde en 360 udsigt over Madrid.

Dag 2: "Tilpas dig Spanien" workshop om morgenen. Hop On Hop Off sightseeing tur, efterfulgt af fritid I Madrid. Mulighed for at tage turen igen, barmed nat bussen.

Dag 3: En hel dag ved Aquopolis Water Park. Husk badetøjet!

Dag 4: Møde om program regler og generelle råd om morgenen. Besøg til Retiro Park hvor vi lejer nogle robåde bagefter. Paella madlavnings show om aftenen, hvor vi lærer hvordan man laver en typisk spansk paella.

Dag 5: Tjek ud og transport til sprogkursus værtsfamilier. Ved ankomst vil du blive mødt af vores personale i lufthavnen. Sammen vil vi tage til hotel eller hostel hvor du vil dele værelse med andre Explorius elever. Morgenmad er inkluderet hver dag på campen.

Ved ankomst bliver du mødt af vores personale i lufthavnen. Sammen tager vi så videre til hotellet eller hostellet, hvor du deler et værelse med andre Explorius-studenter. Frokost er inkluderet alle dage på campen.

Ansøg om et High School år

<< Tilbage til Spanien